Tjenestekonsesjonsgrunnlag - Innbydelse til å søke om tjenestekonsesjon for å levere brukerstyrt personlig assistanse

Information

03 - Voluntary contract award notice
11/18/2015 3:55 PM (GMT+01:00)

Buyer

Stavanger Kommune Stavanger Kommune
Alan Kvanvig Alan Kvanvig
Olav Kyrresgt 19
4005 STAVANGER
Norway
964965226

Short description

Stavanger kommune har gjennomført konkurranse om å søke om tjenestekonsesjon for å levere brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til Oppvekt og levekår. BPA er hjemlet i helse- og omsorgstjenesteloven av 24.06.2011, og med korresponderende rettigheter etter pasient- og brukerrettighetsloven av 02.07.1999.

Stavanger kommune v/kommunalstyret for levekår har vedtatt å innføre fritt brukervalg for brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Med fritt brukervalg menes i denne sammenheng at brukere som har enkelt vedtak fra kommunen om BPA, fritt kan velger enten den kommunale leverandør av BPA (egenregi) eller en av de leverandørene (konsesjonshavere) som kommunen nå inngår tjenestekonsesjonsavtale med. Leverandør har etterspørselsrisiko og Stavanger kommunen garanterer derfor ikke noe minstevolum av brukerne. Levering av tjenester forutsetter at brukerne velger tjenester fra leverandøren. Selve ansvaret for kvaliteten på tjenestene som ytes brukerne er kommunen sitt. 

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00