Rammeavtale på kontroll av elektromedisinsk utstyr (EMU)

Information

10/23/2015 3:17 PM (GMT+02:00)

Buyer

Sykehuset Innlandet HF Sykehuset Innlandet HF
Thomas Aaseth Thomas Aaseth
Postboks 104 BRUMUNDDAL
2381 Norge
Norway
983971709

Assignment text

Sykehuset Innlandet HF (heretter oppdragsgiver) har ansvar å påse at pasientbehandling også kan gjennomføres forsvarlig ved behandling i brukerens bolig, alternativt særskilt tilrettelagt bolig eller plass i kommunal institusjon. Helseforetaket er pålagt å føre kontroll med elektromedisinsk utstyr som blir utplassert til slik behandling.

Det foreligger myndighetspålagt el-kontroll for pasienter som skal ha elektromedisinsk utstyr i sitt hjem. Kontrollen utføres etter pålegg fra DSB - Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap.

Oppdragsgiver har til hensikt å inngå rammeavtale med leverandør for utførelse av kontroll av hjemmeinstallasjoner knyttet til utplassering av utlånt medisinsk utstyr for å begrense fare for utilsiktet avbrudd, elektrisk sjokk og branntilløp.

Kontrollen som utføres skal tilfredsstiller til enhver tid gjeldende lover,forskrifter, normer og standarder mv. og skal utføres i henhold til oppdragsgivers prosedyrer. Det kreves kompetanse innen elektromedisinsk utstyr jfr. myndighetskrav om opplæring til pasienten.

Oppdragsgiver har til hensikt å inngå rammeavtale med gyldighet i 2 år med videre opsjon om forlengelse i inntil 2 år (1 år av gangen). Kontrollene skal utføres i hele oppdragsgivers opptaksområde som er Hedmark fylke og Oppland fylke (22 kommuner i Hedmark, 26 i Oppland samt Nes Kommune i Akershus).



Kontraktstildeling
Tittel: Rammeavtale for kontroll av Elektromedisinsk utstyr (EMU)
Dato for kontraktstildeling: 22-10-2015
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Elsikkerhet Norge AS987290994, Sælidvegen 40, 2322 Ridabu, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00