Persontransport oppvekst- og levekårsområdet

Information

01 - Prior Information Notice
10/20/2015 3:06 PM (GMT+02:00)

Buyer

Stavanger Kommune Stavanger Kommune
Lin Helliesen Lin Helliesen
Olav Kyrresgt 19
4005 STAVANGER
Norway
964965226

Short description

Stavanger kommune skal gjennomføre konkurranser om rammeavtaler for transporttjenester innenfor tjenesteområdene Oppvekst og Levekår. Per i dag omfatter tjenestene blant annet transport av brukere i taxi (personbil) til/fra dagsenter og barnehager, og busstransport i forbindelse med kommunens ferietilbud «Fiks Ferigge Ferie», og busstransport ved behov.

Det er på nåværende tidspunkt ikke avklart hvor mange rammeavtaler kommunen skal inngå. Videre er det usikkert hvor stor andel av transporten som omfattes av henholdsvis buss, taxi (personbil) og/eller andre tilsvarende kjøretøy (eksempelvis minibuss).

Stavanger kommune vil i forkant av ordinær kunngjøring av ovennevnte konkurranse(r) gjennomføre en dialogkonferanse med leverandører i markedet for de aktuelle transporttjenester. Formålet med konferansen er å formidle kommunens behov for de aktuelle tjenester og få informasjon fra leverandører på hvilke muligheter som finnes, for best mulig og fremtidsrettet behovsdekning.

 

Dato for denne konferansen er 28. oktober 2015. Tidsramme for konferansen er foreløpig satt til ca. kl. 9:30-12:30. Nærmere program og informasjon om tid, sted og påmelding er planlagt formidlet på Doffin/TED som tilleggsinformasjon til denne kunngjøringen i løpet av uke 42.

Invitasjon til dialogkonferanse

Konkurranse om rammeavtale for levering av persontransport oppvekst og levekår

Dialog mellom oppdragsgiver og leverandører for innspill til konkurransegrunnlag.

 

 

Tid og sted:        Onsdag 28. oktober 2015, kl. 09:30-12:30 i Foredragssalen i rådhuset i Øvre Kleivegate 15, Stavanger. Frammøte og registrering i resepsjonen i 1. etasje i rådhuset. Oppdragsgiver vil møte deltakerne her.

Målgruppe:       Leverandører som planlegger å levere tilbud i konkurranse om rammeavtale for levering av persontransport innenfor oppvekst- og levekårsområdet

Påmelding:        Påmelding til lin.helliesen@stavanger.kommune.no så snart som mulig og innen utløpet av mandag 26. oktober. Vennligst gi beskjed hvor mange som stiller fra deres firma. Det er ingen krav til påmelding for å delta, men det er ønskelig av hensyn til beregning av plassbehov og servering av enkel lunsj.

Arrangør og

oppdragsgiver:                Stavanger kommune

 

Spørsmål:           Ta kontakt med kontraktsansvarlig Lin Helliesen, Innkjøpsavdelingen, på e-post lin.helliesen@stavanger.kommune.no eller telefon +47 918 41 083.


Bakgrunn
Stavanger kommune skal gjennomføre konkurranse om én eller flere rammeavtaler for levering av persontransport primært innenfor oppvekst- og levekårsområdet. I den forbindelse inviterer vi til dialogkonferanse med leverandører i markedet for denne typen tjenester.

Hovedformålet med konferansen er at kommunen i dialog med leverandørene skal få belyst og drøftet behov, utfordringer og muligheter knyttet til anskaffelsen, samt å få innspill på gode måter å møte disse på.

I tillegg ønsker vi med leverandørenes hjelp å finne fram til en hensiktsmessig struktur på anskaffelsen og kontrakten. Hvor mange kontrakter er det for eksempel fornuftig å dele anskaffelsene inn i? Og hvordan bør inndelingen mellom de ulike avtalene være? Innspillene fra leverandørene vil være et viktig bidrag til bedre behovsdekning for brukerne og en bedre kontrakt for alle parter.

Kommunen vil på dialogkonferansen presentere behovene og utfordringene knyttet til anskaffelsen, som grunnlag for diskusjon. Et møtereferat vil bli publisert på Doffin/TED. I etterkant av konferansen vil leverandørene kunne gi innspill til anskaffelsen skriftlig og eventuelt gjennom 1:1-møter.

Benytt muligheten til å være med på å løse transportbehovet på en god og framtidsrettet måte!



Oppdragsgiver planlegger å inngå kontrakt(er) januar-februar 2016.

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00