Høring på udbud af kreative materialer til Ringkøbing-Skjern Kommune

Information

10/8/2015 8:29 AM (GMT+02:00)
10/8/2015 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune
Holger Østergaard Holger Østergaard
Ved Fjorden 6
6950 Ringkøbing
Denmark
29189609

Closing date has passed.

Short description

Høring på udbud af kreative materialer til Ringkøbing-Skjern Kommune

Høringen vedrører det foreløbige udbudsmateriale med tildelingskriterier, kravspecifikation samt bilag 2, tilbudsliste og bilag 4, supplerende sortiment i forbindelse med udbud af kreative materialer til Ringkøbing-Skjern Kommune.

Da Ringkøbing-Skjern Kommune ønsker at sikre at det kommende udbud på kreative materialer i så høj grad som muligt afspejler forholdene i markedet, er det besluttet at offentliggøre det foreløbige udbudsmateriale som oplæg til et skriftligt høringssvar fra markedets parter. Denne forudgående proces vil forhåbentlig resultere i dels et udbudsmateriale, der matcher markedssituationen, dels en bedre udbudsproces og slutteligt en bedre forventningsafstemning i forhold til det kommende samarbejde.
‏‏
‪‬‬‎‎‏‬‬‬‏‎‏
Ringkøbing-Skjern Kommune indbyder derfor alle potentielle tilbudsgivere til at gennemgå materialet og afgive skriftligt høringssvar, hvor der forhåbentlig kommenteres på fundne uhensigtsmæssigheder, forslag til ændringer og eventuelle ønsker om præcisering.

 

Sidste frist for fremsendelse af skriftligt høringssvar er tirsdag d. 6. oktober 2015 kl. 12.00. Det er vigtigt at Høringssvar sendes igennem Kommunikationsmodulet i Mercell

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Udbud af kreative materialer 2015 73 KB
Bilag 2, tilbudsliste 255 KB
Bilag 4, supplerende sortiment 475 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00