KnS-i VA- og VVS-materiell og -utstyr (201400053)

Information

03 - Contract Award Notice
Not applicable
9/9/2015 7:41 AM (GMT+02:00)

Buyer

Kristiansand kommune Kristiansand kommune
Reidar Opsahl Reidar Opsahl
Rådhusgata 18, 4611 Kristiansand
Postboks 417 Lund

4604 KRISTIANSAND S
Norway
963296746

Short description

Oppdragsgiver ber om tilbud på VA- og VVS–materiell og -utstyr som i hovedsak (men ikke uttømmende) består av:

 

VA: Trykk-, avløps-, overvanns-, anleggs-, drens- og kabelrør og deler, betongprodukter, gategods m.v.

VVS: Toaletter, servanter, servantbatterier, dusjkabinetter, varmtvannsberedere, pumper, rør, koblinger, ventiler, reservedeler, andre tekniske produkter.

 

Det vil være mulig å gi deltilbud, jf. pkt. 1.6 i konkurransegrunnlaget.

 

Produktene forutsettes brukt til kommunalteknisk drift, vedlikehold og rehabilitering, samt til mindre nyanlegg som gjennomføres av oppdragsgiver.

For anskaffelser knyttet til investeringsprosjekter som overstiger 500.000,-, skal oppdragsgiver stå fritt til å benytte seg av rammeavtalen eller å gjennomføre egen anbudskonkurranse for den konkrete anskaffelsen.

Produkter som inngår i utbyggingsprosjekter som utbygges av private aktører etter egne utbyggingsavtaler, omfattes ikke av konkurransen.

Leveringssted for produktene kan være hvor som helst i de aktuelle kommuner.

Det kan også bli aktuelt med levering langs ledningstraseer som driftes av aktuelle kommuner, men som ligger utenfor kommunenes grenser.

 

Mange av de produkter som etterspørres i konkurransen, skal benyttes til vedlikehold og reparasjoner, eller til utvidelse av eksisterende anlegg og installasjoner. Av den grunn er det for flere produkter benyttet konkrete produktmerker (og i en del tilfeller også NRF-numre) for å sikre at de passer til eksisterende installasjoner så vel teknisk som estetisk. 

For en del produkter er formuleringen "eller tilsvarende" benyttet i tillegg til produktmerke (og evt. NRF-nummer). Her er produktmerke (og evt. NRF-nummer) angitt for at alle tilbydere skal få samme informasjon om hvilke produkter oppdragsgiver benytter i dag. Det er fullt mulig å tilby andre merker med tilsvarende funksjonalitet og egenskaper.

Beskrivelse av aktuelle produkter og produktgrupper finnes i konkurransegrunnlagets pkt. 1.6, samt i vedlegg 7 Produkt- og prisskjema som skal benyttes ved innsending av tilbud.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00