Rejsekortet: Manuelle oprettelser ved overførelse af elektroniske oplysninger mellem to systemer, samt oprettelse fra papirformularer

Information

05 - Contract Notice - Utilities
Negotiated procedure
9/8/2015 12:48 PM (GMT+02:00)
9/14/2015 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Trafikselskabet Movia Trafikselskabet Movia
Jannik Krag Jannik Krag
29896569

Tender is cancelled

Short description

Den udbudte rammeaftale angår manuel overførsel af data til RESS systemet til BORIS systemet samt indtastning af oplysninger fra papirskema i BORIS systemet, som led i produktionen af visse typer rejsekort.

 Langt størstedelen af bestilte rejsekort udfyldes på hjemmesiden og produceres automatisk. Der er nogle specifikke typer rejsekort, som ikke produceret automatisk og hvor der er brug for en manuel håndtering. DSB og Movia har i dag en aftale med en leverandør som håndterer opgave. Denne aftale udløber den 31.12.2015, hvorfor der er behov for en ny rammeaftale gældende for en 4-årig periode samt option for 12 måneders forlængelse.

 Total forventet kortproduktion over de kommende 5 år er 1.600.000 mio. kort, hvoraf ca. 240.000 stk. forventes håndteret via den kommende rammeaftale. DSB og Movia tegner sig for forventeligt ca. 80% af ovenstående antal kort mens resterende håndteres via de andre trafikselskaber.  

 Ved webbestillingerne skal den kommende leverandør se bestillingen i RESS systemet og indtaste disse oplysninger i BORIS systemet. Ved bestilling via papirskema skal oplysningerne fra skemaet indtastes i BORIS systemet. Systemadgangen vil blive givet til den kommende leverandør. Når indtastningen afsluttes i BORIS systemet vil bestillingen modtages hos kort producenten af rejsekort, der tillige forestår alle de rejsekort, som kan produceres uden manuel håndtering.

 Ordregiver er Bus & Tog, som der kan ses mere om i del VI.3.

 Aftalen omfatter som minimum DSB´ og Movia´ forbrug i perioden. Derudover er der mulighed for at de resterende fem trafikselskaber tiltræder aftalen ved aftalestart eller i løbet af aftaleperioden.

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Pligtdokument.docx 24 KB
Referencer.docx 26 KB
Økonomital.xlsx 10 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00