NRK MA2703/14E Rammeavtaler ferskvarer til kantiner NRK, Politihøgskolen og Riksarkivet

Information

03 - Contract Award Notice
Not applicable
6/26/2015 6:11 PM (GMT+02:00)

Buyer

Norsk rikskringkasting AS Norsk rikskringkasting AS
Gitte Østhus Gitte Østhus
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 OSLO
Norway
976390512

Short description

Norsk rikskringkasting AS (NRK) skal på vegne av seg selv, Politihøgskolen (PHS) og Arkivverket / Riksarkivet inngå rammeavtaler om levering av kantineprodukter.  Som kantineprodukter skal i denne anskaffelsen forstås ferskvarer og andre produkter til kantiner, fordelt på varegrupper som er nærmere spesifisert i konkurransegrunnlagets Del I og Del IV (Bilag 1 med underbilag).

Det er anledning til å gi tilbud på én, flere eller alle varegruppene. Tilsvarende vil det, for å legge til rette for god konkurranse, kunne gis tilbud på ett eller flere geografiske områder, slik at også lokale leverandører vil kunne delta i konkurransen. 

Det skal innen hver varegruppe tildeles en rammeavtaler for hvert geografisk område for å dekke det samlede behovet. I tråd med målsettingen om å forenkle avtaleforvaltningen vil en leverandør kunne tildeles rammeavtaler for flere kombinasjoner av varegrupper og lokasjoner. Lokasjoner vil være: NRK: Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. Politihøgskolen: Oslo, Stavern og Kongsvinger. Arkivverket: Kun Riksarkivet i Oslo.

Det presiseres at de oppgitte volumtall er basert på historisk forbruk og er kun ment som en indikasjon over mulig uttak. Oppdragsgiver påtar seg ift dette ingen faktisk kjøpsforpliktelse idet de virkelige volumtallene kan bli høyere eller lavere.

Se nærmere opplysninger i konkurransegrunnlaget om fordeling av forventet kjøp på varegrupper og lokasjoner / steder.

 

 

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00