Begrænset licitation vedrørende springcenter i Nærheden i Hedehusene

Information

103 - Construction tasks
6/24/2015 2:21 PM (GMT+02:00)
8/10/2015 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Høje-Taastrup Kommune Høje-Taastrup Kommune
Jan Hansen Jan Hansen
19501817

Closing date has passed.

Short description

Prækvalifikation med henblik på begrænset licitation vedrørende springcenter

Der søges prækvalificeret fem firmaer til afgivelse af tilbud i totalentreprisekonkurrence som begrænset licitation, jf. tilbudslovens § 6, stk.2.  

Beskrivelse

Høje-Taastrup Kommune påtænker at indgå en totalentreprisekontrakt om opførelse af et byggeri i Nærheden i Hedehusene, der skal huse et springcenter, jf. nedenfor.   

Kontrakten tildeles ved begrænset licitation.

På den baggrud indkalder Høje-Taastrup Kommune ved denne offentliggørelse entreprenørvirksomheder i samarbejde med rådgivende arkitektfirmaer, der har erfaring inden for idrætsbyggeri,  til anmode om prækvalifikation til den begrænsede licitation. 

Kontraktsum forventes at være i størrelsesordenen 24 mio.

Det samlede areal, hvori der skal indrettes springcenter, er på ca. 2.000m².

Springcenter i NærHeden

Byggesagen omfatter design, projektering og opførelse af faciliteter for nyt springcenter beliggende i den nye bydel NærHeden i Høje Tåstrup kommune.

Foruden selve springhallen med stortrampoliner og nedfældede springgrave skal centeret indeholde rytmesale, omklædningsfaciliteter samt klublokaler.

Der vil i opgaveformuleringen blive lagt vægt på følgende forhold, som vil blive yderligere uddybet i det efterfølgende program, som fremsendes til de fem, efter prækvalifikationen, udvalgte virksomheder.

1. Arkitektur og funktion:

I hoveddisponerinen og fortolkningen af byggeprogrammet ønskes et springcenter der imødekommer de funktionelle krav uden at gå på kompromis med den arkitektoniske kvalitet. De prækvalificerede kan forvente, at der at der skal afleveres modeller og illustrationer af forslaget.

2. Samspil med omgivelserne:

Der ønskes et springcenter, der åbner op til det omkringliggende (by)landskab i stedet for at lukke sig om sig selv som andre idrætsfaciliteter. Herunder en tilpasning til den menneskelige skala, og en bearbejdning af overgangen mellem inde og ude.

3. Placering i NærHeden:

Springcenteret bliver den første bygning i nye bydel NærHeden, og således en vigtig katalysator for resten af området. De bydende opfordres til at sætte sig ind i visionen på NærHedens hjemmeside: http://www.naerheden.dk/

4. og miljøtiltag:

Nærheden skal være et forbillede for fremtidens bæredygtige forstad, og i springcenteret ønskes implementeret forskellige miljøtiltag, som for eksempel afledning af regnvand.

Honorar:

De fire prækvalificerede ansøgere, som ikke vinder totalentreprisekonkurrencen, honoreres hver med en sum på 50.000,- for angivelse af tilbud. Bygherren forventer at ansøger honorerer samtlige involverede parter i tilbudsfasen.

Forventet tidsplan:

Programmet med tilhørende tegningsmateriale forventes udsendt til de prækvalificerede medio august 2015 og tilbudsperioden forventes frem til ultimo september 2015.

I henhold til den overordnede tidsplan skal arbejderne gennemføres i perioden marts til august 2016.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Erklæring om gæld til det offentlige .docx 35 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00