2015/172 Anskaffelse av anlegg for generering av nitrogen

Information

02 - Voluntary contract notice
8/11/2015 8:53 AM (GMT+02:00)
8/14/2015 12:00 PM (GMT+02:00)
No

Buyer

Bioforsk Bioforsk
Børge Jensen Børge Jensen
988983837

Closing date has passed.

Short description

Bioforsk er et forskningsinstitutt med spisskompetanse på et høyt internasjonalt nivå innen landbruk, matproduksjon, plantehelse, miljø og ressursforvaltning. Bioforsk har også fokus på forskningsbasert innovasjon og verdiskaping. Bærekraftig ressursbruk er et grunnleggende premiss. Bioforsk har sju forskningssentre med omlag 450 ansatte og avdelinger over hele landet. Bioforsk heretter, benevnt som oppdragsgiver er organisert under Landbruks- og matdepartementet (LMD) som forvaltingsorgan med særskilte fullmakter.

Regjeringen vedtok 19. juni 2014 å slå sammen Bioforsk, Norsk institutt for Skog og Landskap og Norsk Institutt for landbruksøkonomisk forskning (NILF) til ett forskningsinstitutt. Formålet med fusjonen er å etablere et faglig og økonomisk robust forsknings- og utviklingsmiljø, som leverer kunnskap av høy kvalitet og relevans til næring og forvaltning.

Fusjonen skal skje fra 1.juli 2015- Det nye instituttet skal være et forvaltningsorgan med særskilte fullmakter og ha et eget styre, med hovedkontor på Ås, avdelingskontor i Oslo og regionale enheter. Det nye instituttet har fått navnet Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO).

NIBIO vil som dagens tre institutter være underlagt Landbruks- og matdepartementet.

Det er besluttet at organisasjonsnummeret til Bioforsk skal benyttes for det nye instituttet. Vedlagte forespørsel er knyttet opp mot det organisasjonsnummeret som skal videreføres for det nye instituttet og alle de tre instituttene vil være omfattet av den avtalen som inngås.

Beskrivelse av anskaffelsen

Bioforsk har behov for et nitrogenanlegg som produserer og leverer nitrogen til våre tre instrumenter (to LC-MS/MS og ett LC-QExactive analyseinstrument) i hht. kravene vist i kravspesifikasjonen. Anlegget må være driftssikkert og sikre at analyseberedskapen for analyseinstrumentene opprettholdes. Nitrogenanlegget må hovedsakelig bestå av kompressor, nitrogengenerator og trykktank for nitrogen. Det er ønskelig at kompressor og nitrogengenerator installeres i kjeller og trykktank for nitrogen på instrumentrom (to etasjer over). Kompressor må ha egnet kjøletørke og trykktank. Det skal være enkelt å lese av trykk og mengde luft levert fra kompressor og beregne renhet på nitrogen fra nitrogengeneratoren. Minimumskravene for trykk og renhet til produsert nitrogen som vist i kravspesifikasjonen er bestemt av instrumentkravene til QExactive-instrumentet (Q Exactive™ Preinstallation Guide Requirements Revision A – 1288111 side 5-3), og kan ikke fravikes. Minimum mengde nitrogen levert fra nitrogenanlegget (60 L/min) er beregnet av summert konsum av nitrogen til de tre analyseinstrumentene, med litt påslag.

Anskaffelsen har en estimert verdi på NOK 200.000,- eks mva.

Befaring

Befaring vil bli avholdt på følgende adresse og tidspunkt:

Bioforsk Plantehelse, Fagseksjon pesticidkjemi, Høgskoleveien 7, 1430 Ås

24. juni 2015 klokken 13:00

For spørsmål vedrørende befaringen, ber oppdragsgiver tilbydere om å ta kontakt med Sven- Roar Odenmarck. TLF: 90288914. Epost: sven-roar.odenmarck@bioforsk.no

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00