Drifts- og vedlikeholdsavtale velferdsteknologi i Schwartzgate bofellesskap

Information

5/29/2015 2:53 PM (GMT+02:00)

Buyer

Drammen kommune Drammen kommune
Kirsten Nordhøy Kirsten Nordhøy Lippert
Engene 1
3008 Drammen
Norway
939214895

Assignment text

Drammen kommune, ved Marienlyst helse,- og omsorgsdistrikt har siden 2011 deltatt i OFU prosjektet Intelligente Helse og omsorgsløsninger. Utviklingsarenaen for dette innovasjonsprosjektet har vært 16 nye omsorgsboliger i bofellesskap for personer med demens i Drammen, Schwartzgate bofellesskap.

Prosjektet har bestått av flere delprosjekter hvor til sammen ni medlemsbedrifter i Arena Helseinnovasjon sammen med Drammen kommune har utviklet nye teknologiske løsninger basert på identifiserte tjenestebehov. Disse løsningene skal fungere sammen som en helhetlig systemløsning.

Et av delprosjektene kalt ”Helseportalen” er utviklet av Caretech AS. ”Helseportalen” formidler signaler og varsel fra ulik sensorteknologi for eksempel dørsensor, bevegelsessensor, sengematter etc. Dette muliggjør oppsett av scenerier knyttet til løsningene, og håndtering av adgangskontroll i bygget. Sensorene som kan kobles til systemet er basert på åpne standarder og er leverandøruavhengig.

”Helseportalen” er installert i bofellesskapet og har vært i drift i OFU prosjektet fra høsten 2013 og frem til dags dato. Delprosjekt avsluttes nå og det forberedes overgang til drift. Drammen kommune, ved Marienlyst helse- og omsorgsdistrikt skal inngå avtale for drift- og vedlikehold av ”Helseportalen”. Avtalen vil ha varighet på ett år fra juni 2015, med mulighet for forlengelse med ytterligere ett år. Drammen kommune er ikke kjent at andre leverandører enn Caretech AS kan tilby drift, service og vedlikehold av ”Helseportalen” og har derfor til intensjon å inngå kontrakt med Caretech AS.



Kontraktstildeling
Tittel: Drifts- og vedlikeholdsavtale velferdsteknologi i Schwartzgate bofellesskap
Dato for kontraktstildeling: 10-06-2015
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Caretech AS995 879 247, Grønnland 58, 3045 Drammen, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00