Anskaffelse av brukerundersøkelse

Information

5/29/2015 8:39 AM (GMT+02:00)

Buyer

Drammen kommune Drammen kommune
Kirsten Nordhøy Kirsten Nordhøy Lippert
Engene 1
3008 Drammen
Norway
939214895

Short description

Drammen kommune ønsker informasjon fra markedet om nye muligheter/systemer som finnes for å håndtere dialogen med brukere av kommunale omsorgstjenester.

Frem til i dag har Drammen kommune benyttet brukerundersøkelse av typen scoreavkrysning i forhold til ulike påstander. Noen få av brukerne har hatt tilstrekkelig It-kunnskap til å svare elektronisk, men de fleste besvarelsene har kommet inn på papir og svarene har blitt registrert manuelt i ettertid.

Det gjennomføres årlige brukerundersøkelser i følgende tjenester:

-Hjemmetjenesten. Omfatter hjemmesykepleie og praktisk bistand.

-Institusjonstjenesten. Omfatter bruker og pårørende.

-Dagsenter for psykisk utviklingshemmede og psykisk helse.

-Helsetjenesten. Omfatter fysioterapi og ergoterapi.

-Senter for rus forebygging.

Drammen kommune ønsker kontakt med leverandører som har en tydelig idé om fremtidens brukerdialog i forhold til disse brukergruppene, og som har erfaring med undersøkelser gjennomført etter nye metoder.

Det inviteres til 1 til 1 møter der leverandøren får 45 minutter til å presentere sin idé om fremtidens brukerdialog og hvilke utprøvde løsninger de har gode erfaringer med. Det åpnes for dialog etter presentasjonen, men møtet må holdes innenfor tidsrammen på 45 minutter.

Dialogmøtene blir holdt på Drammen Rådhus, Engene 1, 3008 Drammen.

Onsdag 17. juni 2015 kl 08:00 – 14:00

Frist for påmelding er onsdag 10. juni 2015 kl 15:00. Det blir satt av tid til fire møter og møtetidspunkt blir sendt til hver enkelt leverandør.

Påmelding sendes på e-post til innkjøpsavdelingen ved Kirsten Nordhøy Lippert. Adresse: kirsten.lippert@drmk.no

På dialogmøtene vil Drammen kommune bli representert av en gruppe rådgivere fra rådmannen og avdelingsleder fra virksomheten Tjenestetildeling og samordning.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00