Rammeavtale for helse- og omsorgstjenester med rehabilitering til personer med psykisk helsesvikt og eventuelle tilleggsproblemer

Information

5/19/2015 12:14 PM (GMT+02:00)

Buyer

Drammen kommune Drammen kommune
Kirsten Nordhøy Kirsten Nordhøy Lippert
Engene 1
3008 Drammen
Norway
939214895

Short description

Drammen kommune vil inngå parallelle rammeavtaler for anskaffelse av heldøgns helse- og omsorgstjenester med rehabilitering til personer med psykisk helsesvikt og eventuelle tilleggsproblemer. Rammeavtalen omfatter også avlastningsplasser for samme brukergruppe.

Brukergruppen for anskaffelsen er personer som med bakgrunn i psykisk sykdom og eventuelle tilleggsproblemer har utviklet nedsatt funksjonsevne. Tilleggsproblemer kan for eksempel være rus-, og atferdsvansker og andre sammensatte problemstillinger. Målgruppen vil være i ulik alder fra det året de fyller 18 år.

Avlastningsplass benyttes som avlastning for pårørende. Avlastningsplassenes omfang og varighet vil avhenge av den enkeltes individuelle behov.

Oppdragsgiver arbeider med utkast til konkurransegrunnlag og ønsker tilbakemeldinger på dette fra markedet. Først og fremst gjelder dette kommentarer og råd til utformingen av kravspesifikasjon og prisskjema.

Interesserte leverandører får tilsendt utkast til Konkurransegrunnlag ved å henvende seg til:

Kirsten Nordhøy Lippert

e-post: kirsten.lippert@drmk.no

Frist for å få utkast til konkurransegrunnlag tilsendt og komme med tilbakemelding er 2. juni kl. 12:00.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00