Nasjonal forskningskoordinator for gjennomføring av TALIS og ECEC Staff Survey

Information

02 - Contract Notice
Negotiated procedure
5/6/2015 3:10 PM (GMT+02:00)
6/1/2015 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Utdanningsdirektoratet Utdanningsdirektoratet
Jan Eivind Sodeland Jan Eivind Sodeland
Schweigaardsgate 15b
0135 OSLO
Norway
970018131

Closing date has passed.

Short description

Norge skal delta i de internasjonale komparative studiene «TALIS – (Teaching and Learning International Survey) og Staff Survey in Early Education Childhood and Care (ECEC) i 2018. TALIS er den største internasjonale spørreundersøkelsen om læreres arbeidsbetingelser og undervisningspraksis, og Norge har deltatt i de to tidligere rundene som studien har vært gjennomført (2008 og 2013). ECEC Staff Survey er en ny internasjonal studie rettet mot personalet og ledelsen i barnehager. Begge studier gjennomføres i regi av OECD.

Utdanningsdirektoratet er representant i studienes «Board of Participating Countries» (BPC). BPC er det øverste styringsorganet for studiene, og har blant annet ansvaret for å definere de overordnede målene, prioritere hvilke indikatorer som skal inngå og å kvalitetssikre rapportutkast. Ansvaret innebærer også ansette en «National Project Manager» NPM.

Utdanningsdirektoratet lyser herved ut rollen som NPM for TALIS og for den nye barnehagestudien. NPM har ansvar for lokal organisering, gjennomføring, analyse av dataene og norsk rapportering av resultatene, samt for kontakt med den internasjonale prosjektledelsen. Tilbydere kan søke på oppdrag som NPM for en eller for begge studiene. Dersom oppdraget deles, må det legges opp til godt samarbeid mellom de to studiene.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00