Hobby og Beskæftigelsesmaterialer

Information

5/6/2015 9:07 AM (GMT+02:00)
5/8/2015 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune
Tim Kristensen Tim Roger Winther Kristensen
Søvej 1
8600 Silkeborg
Denmark
29189641

Closing date has passed.

Short description

Udbudsmateriale på Hobby og Beskæftigelsesmaterialer til høring

KomUdbud, repræsenteret ved Silkeborg Kommune, har i forbindelse med et kommende udbud på Hobby og Beskæftigelsesmaterialer, valgt at lade udkastet til udbudsmaterialet være genstand for en offentlig høring. Hvor de potentielle tilbudsgivere, får mulighed for at kommentere på materialet. Formålet hermed er, at sikre, at Ordregivers ønsker matcher markedets kunnen.

Det er ordregivers ønske, at få elimineret så mange uhensigtsmæssigheder i udbudsmaterialet som muligt, inden udbudsrunden, samt få tilpasset materialet således, at spørgsmål/svar i selve udbudsrunden kan holdes på et minimum, så overskueligheden i det endelige udbudsmateriale bibeholdes både for ordregivers og tilbudsgivers skyld.  

KomUdbud er interesseret i dialog med markedet vedrørende det foreløbige udbudsmateriale, men er ikke forpligtet til at følge de forslag og/eller kommentarer, som fremkommer i forbindelse med dialogen.

Vær opmærksom på, at det offentliggjorte materiale i forbindelse med denne høring, er et udkast. Der kan således ske ændringer i materialet inden udbudsrunden. Dialogen og udkastet i forbindelse med høringen, kan ikke anvendes til fortolkning af det endelige udbudsmateriale.

Høringsmaterialet er en del af det samlede udbud, der kan derfor forekomme henvisninger mv. til bilag, som ikke indgår i høringen.

Kontaktperson

Tim Roger Winther Kristensen

Udbudsteamet – Regnskab- og Rådgivning

Silkeborg Kommune

Søvej 1, 8600 Silkeborg

tk@Silkeborg.dk

 

Kort beskrivelse af udbuddet

KomUdbud udbyder på vegne af 14 kommuner en rammeaftale på Hobby og Beskæftigelsesmaterialer, som forventes at omfatte følgende ydelser:

·         Hobby og beskæftigelsesmaterialer undtaget skoleartikler og kontorartikler.

Omsætningen estimeres til ca. 11 mio. kr. årligt baseret på omsætningstal fra 2013/14.

Udbudsdesign

Ordregiver forventer at gennemføre udbuddet som et offentligt udbud. Hvor rammeaftalen tildeles 1 leverandører.

Forslag til tildeling af rammeaftalen

Kriterierne for tildeling af rammeaftalen forventes at blive:

Laveste Pris

Procedure for kommentering af materiale

Høringen vil blive foretaget elektronisk. Det betyder, at tilbudsgiverne skal afgive høringssvar elektronisk via Mercell Sourcing Services hjemmeside på www.mercell.com .

Høringssvar inkl. alle bilag skal uploades og sendes igennem Mercell Sourcings kommunikationsmodul inden tidsfristen udløber og er omkostningsfrit for Tilbudsgiverne.

For at uploade høringssvar kan tilbudsgiveren have digital signatur eller NEM-ID. Har tilbudsgiver ingen af delene kontaktes Mercell på support.dk@mercell.com eller Tlf. 63 13 37 00  – angiv firmanavn og opgaven det handler om.

Alle henvendelser og kommentarer til høringsmaterialet skal være skriftlige og fremsendes via kommunikationsmodulet i Mercell Sourcing Service (MSS).

Høringssvarene skal afgives i fanen ”Kommunikation” senest d. 08.05.2015 kl. 12.00.

Ordregiver ønsker kommentering på følgende:

1.      Rammeaftalen

2.      Tilbudslisten

3.      Udbudsmaterialet

4.      Kravsspecifikation

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Rettet - Beskæftigelsesmaterialer - KomUdbud 2015 - Silkeborg 22-04-15.docx 128 KB
Bilag 1 - Tilbudsliste.xlsx 242 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00