EØS 006-2015 Mat til produksjonskjøkken

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
5/19/2015 12:27 PM (GMT+02:00)
6/10/2015 12:00 PM (GMT+02:00)
6/1/2015 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Bergen Kommune Bergen Kommune
Laila Hope Linn Karin Mydland
964338531

Closing date has passed.

Short description

Bergen kommune ønsker å inngå rammeavtale på kjøp av matvarer til produksjonskjøkken, for levering til Bergen kommune med flere jf. pkt 1.1. Konkurransen er delt inn i 4 rammeavtaler og matvarene som inngår i leveransene omfatter husholdningsprodukter, fersk frukt og grønnsaker, fersk/frossen fisk og fiskeprodukter og fersk/frossen kjøtt og kjøttprodukter. Se kontraktenes Bilag 3 Vedlegg B Leveringssteder for den enkelte delleveranse for oversikt over leveringssteder.

Rammeavtalen er delt inn i 4 delleveranser:

Delleveranse 1:  Produksjonskjøkken, Husholdningsprodukter

Bergen kommune ønsker å inngå rammeavtale på kjøp av matvarer til Produksjonskjøkken, Husholdningsprodukter, for levering til Bergen kommune med flere jf. pkt 1.1. I denne rammeavtalen er det et fast sortiment på om lag 490 produkter, i tillegg er det et julesortiment. Se kontraktens Bilag 3 Vedlegg B Leveringssteder for oversikt over leveringssteder.

Delleveranse 2:  Produksjonskjøkken, Fersk frukt og grønnsaker

Bergen kommune ønsker å inngå rammeavtale på kjøp av matvarer til Produksjonskjøkken, Fersk frukt og grønnsaker, for levering til Bergen kommune med flere jf. pkt 1.1. Se kontraktens Bilag 3 Vedlegg B Leveringssteder for oversikt over leveringssteder. I denne rammeavtalen er det et fast sortiment på om lag 90 produkter, i tillegg er det et sommersortiment. 

Delleveranse 3: Produksjonskjøkken,  Fersk/Frossen fisk og fiskeprodukter

Bergen kommune ønsker å inngå rammeavtale på kjøp av matvarer til Produksjonskjøkken, Fersk/Frossen fisk og fiskeprodukter, for levering til Bergen kommune med flere jf. pkt 1.1. Se kontraktens Bilag 3 Vedlegg B Leveringssteder for oversikt over leveringssteder. I denne rammeavtalen er det et fast sortiment på om lag 90 produkter. 

Delleveranse 4: Produksjonskjøkken, Fersk/Frossen kjøtt og kjøttprodukter

Bergen kommune ønsker å inngå rammeavtale på kjøp av matvarer til Produksjonskjøkken, Fersk/Frossen kjøtt og kjøttprodukter, for levering til Bergen kommune med flere jf. pkt 1.1. Se kontraktens Bilag 3 Vedlegg B Leveringssteder for oversikt over leveringssteder. I denne rammeavtalen er det et fast sortiment på om lag 150 produkter.

Utfyllende beskrivelse av produktene finnes under " Delleveranser" med tilhørende faneblad «Produkter» og «Minimumskrav».

Leverandør skal sammen med tilbudet levere en samlet fil med presentasjon av alle tilbudte produkt. Filen skal være sortert i samme rekkefølge som pris - og produktskjemaet, og inneholde en beskrivelse og bilde av produktene. Dokumentet skal lastes opp under fanen "filer" under  "Delleveranser".

Under "Delleveranse" i fanebladet "Produkter" har vi satt opp et pris - og produktskjema ut fra de behovene som enhetene har. Skjemaet er utformet slik at vi spesifiserer så godt som mulig de produktene vi ønsker å kjøpe. Dette gjør at vi vil kunne sammenligne produkter/priser mellom de ulike leverandørene som leverer tilbud i konkurransen. Volumspesifiseringen i pris - og produktskjema er ment som en evalueringsmengde, hvor vektingen mellom de ulike produktene skal representere et mest mulig korrekt bilde av forholdstallet mellom de ulike produktene. Volumspesifiseringen vil ikke nødvendigvis korrespondere med den angitte totale kontraktsverdi, jf. konkurransegrunnlaget punkt 1.5.

Lots

In order to participate in one or more of the listed lots, click on the lot itself. On the specific lot you can show your interest and continue the tender proces.

Dynamic documents

Name
08 B Konkurransegrunnlag - Åpen anbudskonkurranse. Etter forskrift om offentlige anskaffelser del I og III

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00