Rammeavtale for videreutvikling av MERA og letestatistikkrapporter

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
3/3/2015 7:56 AM (GMT+01:00)
4/17/2015 12:00 PM (GMT+02:00)
No

Buyer

Oljedirektoratet Oljedirektoratet
Eirik Johnsen Eirik Johnsen
Postboks 600
4003 STAVANGER
Norway
870917732

Closing date has passed.

Short description

OD har behov for konsulenttjenester fra én konsulent til å videreutvikle eksisterende Excel-modell – MERA og letestatistikkrapporter - til å være operasjonelle og brukervennlige. OD ønsker å inngå en rammeavtale på to (2) år med én leverandør, med opsjon for OD til å forlenge rammeavtalen med ett (1) + ett (1) år. Rammeavtalen har en antatt verdi på NOK 600 000 eks. mva. pr. år. Dette innebærer imidlertid ingen rettigheter for leverandøren eller forpliktelser for OD.

MERA lager produksjons-, kostnads- og inntektsprofiler basert på reservoarligninger, ulike sammenhenger mellom kostnadstyper og aktivitet (for eksempel borekostnader og utbyggingskostnader avhengig av ressurstype, utbyggingsløsning og geografi). Med grunnlag i profilene beregnes ulike økonomiske nøkkeltall. Input er prospekter og eller funn. Output er produksjons- og kostnadsprofiler samt økonomiske nøkkeltall. Modellen utarbeider også scenarioer for fremtidige produksjons- og investeringsprofiler for de totale uoppdagede ressurser. Disse er basert på forventninger om åpning av områder for leteaktivitet, antall letebrønner, funnsannsynlighet, rekkefølgen av funn og kapasiteter på ulik infrastruktur.

Letestatistikkrapportene viser ulike aktiviteter som letebrønner, letekostnader, transaksjoner, funn mm. fordelt på lisenser og lisenseiere over tid.

Planlagt oppstart av første avrop er umiddelbart etter signering av rammeavtalen.

Se konkurransegrunnlaget kapittel 3 for nærmere beskrivelse av oppdraget og krav til leveransen.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00