Tjenestekonsesjon - utleie av bolig til personer med kommunalt tildelt husleiekontrakt

Information

2/20/2015 9:43 PM (GMT+01:00)

Buyer

Drammen kommune Drammen kommune
Kirsten Nordhøy Kirsten Nordhøy lippert
Engene 1
3008 Drammen
Norway
939214895

Short description

Drammen kommune har besluttet å tildele tjenestekonsesjon for private aktører som ønsker å etablere utleieboliger med kommunal tildelingsrett for vanskeligstilte på boligmarkedet. Med vanskeligstilte menes blant annet bostedsløse, rusmiddelavhengige, flyktninger og personer med nedsatt funksjonsevne. Generelt gjelder at tilbudet skal støtte opp under vesentlige mål i den boligsosiale handlingsplanen som blant annet sier at alle skal bo trygt og godt.

Husleiekontrakt skrives mellom leverandør og leietaker som har fått tildelingsrett av kommunens boligtjeneste. Kontrakten skal være i henhold til husleieloven. Eventuell oppfølging av husleiekontrakten gjøres av leverandør. Kommunens rolle er begrenset til å tildele boligen til en vanskeligstilt person/familie.

Tilskudd til kommunalt tildelte boliger for vanskeligstilte kan søkes fra Husbanken.

Drammen kommune innbyr interesserte leverandører til markedskonferanse for å få råd fra bransjen i forbindelse med tjenestekonsesjonen.

Interesserte leverandører kan ta kontakt med innkjøpsavdelingen ved Kirsten Lippert på e-post kirsten.lippert@drmk.no innen 27. februar kl 12:00.

Dato for markedskonferansen er 4. mars 2015. Det blir satt av individuelle møtetidspunkter for leverandørene som melder seg.

Markedskonferansen blir holdt på følgende adresse:

Drammen kommune

Boligtjenesten

Grønland 55

3045 Drammen

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00