KnS-i - Hvite- og brunevarer (201405782)

Information

03 - Contract Award Notice
Not applicable
3/26/2015 7:42 AM (GMT+01:00)

Buyer

Kristiansand kommune Kristiansand kommune
Gunnvor Juell Sørvig Gunnvor Juell Sørvig
Rådhusgata 18, 4611 Kristiansand
Postboks 417 Lund

4604 KRISTIANSAND S
Norway
963296746

Short description

Oppdragsgiver ber om tilbud på levering av hvite- og brunevarer samt elektriske små artikler. Avtalen som inngås skal omfatte alle kjøp av produkter av tilsvarende art som de som er spesifisert under arkfane Produkter for hvitevarer. Brunevarer omfatter alle produkter som kan tilbys med avgrensning mot rammeavtale som oppdragsgiver har inngått for IT-utstyr. Oppdragsgiver er i denne anskaffelsen Kristiansand og Birkenes kommune.

Det er stor variasjon i hva de forskjellige enheter har behov for å anskaffe innenfor rammeavtalen. Når det gjelder hvitevarer  og elektriske små-artikler skal det kunne tilbys alle typer produkter, og ikke bare de som er spesifisert under fanen Produkter. Ved kjøp av brunevarer vil en ikke kunne definere noe spesielle produkter men må etterspørre rabattsatser. Produktenes egenskaper vil i de fleste tilfeller være sammenfallende med den type produkter som anskaffes til private hjem.

Vi forbeholder oss retten til å gjøre unntak fra avtalen ved kjøp av spesielle produkter til institusjons-/produksjonskjøkken og til nybygg/rehabilitering bygg.

Alle enheter hos oppdragsgiver omfattes av avtalen. Det skal også være anledning for andre kommunale virksomheter, herunder alle offentligrettslige organer og sammenslutninger dannet av en eller flere av disse kommunene, jfr. definisjonen i lov om offentlige anskaffelser § 2, til å knytte seg til avtalen.

Den juridiske avtalepart vil være den enkelte kommune.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00