EU-udbud af jobcentersystem

Information

03 - Contract Award Notice
Not applicable
11/20/2014 2:06 PM (GMT+01:00)

Buyer

Ballerup Kommune Ballerup Kommune
Kim Minor Funk Kim Minor Funk
Hold-An Vej 7
2750 Ballerup
Denmark
58271713

Short description

Ballerup Kommune udbyder hermed leveringen af et jobcentersystem til sagsstyring af arbejdsmarkedsområdet samt efterfølgende driftsafvikling, vedligeholdelse og support. It-systemet skal primært anvendes af Jobcenter Ballerup.

Systemleverancen skal omfatte et system, der kan håndtere sagsbehandling knyttet til borgere, til virksomheder samt håndtere tilbud. Det forventes, at leverancen indeholder ledelsesinformation til brug for styring og produktionsoverblik.

Systemet skal leve op til de lovgivningsmæssige krav på området, herunder kommende lovgivningsmæssige tiltag, som kan medføre ændringer og tilpasninger i systemet samt være forberedt til videreudvikling i forhold til den fællekommunale rammearkitektur. Der skal være mulighed for integration med statslige it-systemer, a-kasser, virksomhedsoplysninger og kommunale fagsystemer mv.

For at understøtte servicen overfor borgerne fokuseres der på brugervenlighed i systemet, således at der gives de bedst mulige arbejdsbetingelser for sagsbehandlerne i Jobcenter Ballerup. 

Der er to optioner, som drejer sig om uddannelse af slutbrugere og mulighed for forlængelse af kontrakt.

I forbindelse med tilbudsvurderingen skal tilbudsgiver medvirke ved en systempræsentation, hvor tilbudsgiver skal vise hvordan den tilbudte løsning vil kunne bruges til at håndtere opgaverne i en en række usecases fra udbudsmaterialet. Det vil blive vurderet positivt, at den tilbudte funktionalitet kan demonstreres som kørende installation i forbindelse med præsentationerne. Modsat vil det trække ned i tilbudsvurderingen, såfremt funktionaliteten ikke kan vises ved systempræsentationen.

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00