Anskaffelse og vedlikehold/support av avstemmingsverktøy

Information

Competitive dialogue
11/4/2014 8:10 PM (GMT+01:00)

Buyer

Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen
John Arne Hansen John Arne Hansen
Postboks 5, St Olavs plass
0130 OSLO
Norway
889640782

Assignment text

Oppdragsgiver skal anskaffe avstemmingsverktøy.

Konkurransen omhandler anskaffelse og forvaltning av et IT-verktøy for avstemming. Med forvaltning menes tjenester relatert til vedlikehold/support og utvikling.

Formålet med avstemmingsverktøyet er å effektivisere etatens arbeidsoppgaver i forbindelse med matching/registrering av innbetalinger og avstemming av bank på inn- eller utbetalt fra etatens bankkonti.

Hensikten med IT-verktøyet er i tillegg å kunne koble innbetalinger mot ulike saker i reskontro på en effektiv måte, ved å nyttiggjøre seg av informasjon fra kontofører (bank), innkrevingsreskontro, trekklister og historiske data lagret i IT-verktøyet, samt å foreta de nødvendige bankavstemminger og registrering av hovedbokstransaksjoner.



Kontraktstildeling
Tittel: Anskaffelse og vedlikehold/support av avstemmingsverktøy
Dato for kontraktstildeling: 14-10-2014
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Evry Norge AS933012867, Snarøyveien 30 A, 1330 Fornebu, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00