Intensjonskunngjøring - Microsoft Premier Support

Information

11/3/2014 10:03 PM (GMT+01:00)

Buyer

Brønnøysundregistrene Brønnøysundregistrene
Sissel Fiplingdal Sissel Fiplingdal
Administrasjonsavdelingen
8910 Brønnøysund
Norway
974760673

Assignment text

Brønnøysundregistrene har som intensjon å inngå en ett-årig kontrakt med Microsoft Norge AS på Premier Support Program for å sikre kvalitet og tilgjengelighet for kritiske IKT tjenester. Oppdragsgiver har opsjon på å forlenge avtalen med 1+1+1 år.

Microsoft vil bistå i utarbeidelse av leveranseplan, proaktive tjenester og etablering av løsninger på Microsoft teknologi. Microsoft Premier Support sin tilnærming er å identifisere og løse potensielle utfordringer for å sikre at kritiske IKT tjenester hos Brønnøysundregistrene leverer en smidig, driftssikker og tilgjengelig plattform. Leveransene vil bestå av strategiske dokumenter og deling av relevant kunnskap som skal sikre at veivalg tas i tråd med Microsoft sin anbefalte utprøvde praksis.

Personell fra Microsofts Premier Support får spesialtilpasset opplæring av produktutviklingsteamene om hvordan virksomheter kan planlegge, rulle ut, administrere og maksimaliser produktivitet for nåværende og fremtidige produkter. Ressursene har tilgang til utviklere som har innsikt og kompetanse på kildekode for nåværende og fremtidige produkter. Mulighet for å be om, og få laget, kodeendringer i Microsofts produkter. Dette er kompetanse som er nødvendig for å sikre kvalitet og tilgjengelighet for kritiske IKT tjenester hos Brønnøysundregistrene.

Microsoft Premier Support leverer 24x7 assistanse for kritiske problemer som måtte oppstå under bruk av Microsoft produkter der det er sannsynlig at problemet er forårsaket av Microsofts produkter. Microsoft Premier Support tilbyr også RaaS – “Risk Assessment as a Service”. Omfattende analyse av teknologi som SharePoint/AD/Exchange/SQL med tilhørende rapporter. Analysene er basert på Microsofts samlede supportdata.

Omfang og oppsummering av leveransen:

• Premier support bistand for å sikre kvalitet og tilgjengelighet for kritiske IKT tjenester hos Brønnøysundregistrene

• Tilgang til Microsoftressurser med spesialtilpasset opplæring av produktutviklingsteamene ihht. hvordan virksomheter kan planlegge, rulle ut, administrere og maksimaliser produktivitet for nåværende og fremtidig produkter.

• Tilgang til lokale Microsoftressurser, samt internasjonale Microsoftresurser med innsikt og kompetanse på kildekode for nåværende og fremtidige produkter.

• Tilgang til de internasjonale Microsoft Premier Support organisasjonene. Dette sikrer toveis overføring av kunnskap mellom Microsofts produktgrupper og engasjementet.



Kontraktstildeling
Tittel: Microsoft Premier Support Program
Dato for kontraktstildeling: 29-10-2014
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Microsoft Norge AS, Lysaker Torg 45, 1376 Lysaker, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00