Byggeledelse på Projekt Skolen i Bymidten

Information

02 - Contract Notice
Restricted procedure
10/1/2014 3:06 PM (GMT+02:00)
10/31/2014 1:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Helsingør Kommune Helsingør Kommune
Eva Rostgaard-Hansen Eva Rostgaard-Hansen
Stengade 59
3000 Helsingør
Denmark
64502018

Closing date has passed.

Short description

Helsingør Kommune ønsker med Projekt Skolen i Bymidten at skabe en helt ny form for skole. Et potentiale for at nytænke både skolens overordnede rammer for læring og skolens fysiske figur fremkommer ved sammenlægningen af de to byskole; Skolen ved Kongevejen og Helsingør Byskole og samtidig lade Multihal, Musikskole, SFO og Klub indgå i helheden.  

Kvarteret, som skolen er en del af, udgøres mest af boligområder med villaer og bylejligheder og indeholder markante terrænspring, som tænkes ind i de fremtidige løsninger. Bymidtens handelsmiljø strækker sig endvidere lang frem mod skolen.  

Skolens nuværende karakter er præget af spredte ældre rødstensbygninger, hvoraf flere er bevaringsværdige. Mellem de ældre bygninger er der dog byggerier af nyere dato, ligesom det forhenværende hovedbibliotek, der indgår i den samlede plan for det fremtidige skolebyggeri, er et nyere byggeri med markant beliggenhed op mod et smukt parkanlæg. De eksisterende 12 bygninger rummer i alt ca. 10.700 m2. Eksisterende bygninger, der ikke skal nedrives, påtænkes at skulle ombygges, renoveres og indgå i den samlede fornyelse af området. Herudover etableres nybyggeri på ca. 2.900 m2, som skal rumme Multihal.  

Realiseringen af projektet sker i 4 etaper, hvoraf etape 1 angår ombygning og nybyggeri. Etape 1 rummer således udskoling på ca. 3.200 m2 og Musikskole på ca. 2.400 m2, som etableres ved ombygning, og udvidelse af det tidligere hovedbibliotek mod søen. Endvidere indeholder etape 1 nybygning af Mulithal, ca. 2.900 m2, samt trafiksanering i form af begrænsning af trafikken på Lundegade og Marienlyst Allé. Der er indgået kontrakt med 3 storentreprenører om udførelsen af etape 1, som andrager ca. DKK 125.000.000 ekskl. moms. Storentrepriserne fordeler sig på henholdsvis råhus, komplementering og teknik. Entreprisearbejdet for etape 1, for hvilket byggelederen skal udføre byggeledelse, igangsættes medio 2015.  

Projektets fulde realisering er betinget af Helsingør Byråds endelige godkendelse. Der henvises i øvrigt til Helsingør Kommunes hjemmeside https://www.helsingor.dk/om-kommunen/byudvikling-og-planlaegning/anlaegsprojekter/skole-i-bymidten/

Den udbudte opgave angår byggeledelse under projektets etape 1, idet Helsingør Kommune ved option har mulighed for at udvide kontrakten til også at omfatte henholdsvis etaperne 2, 3 og 4. I etape 2, 3 og 4 foretages en omfattende renovering af de eksisterende bygninger. Som eksempler på arbejder der udføres i disse faser er etablering af ventilation i gamle og i flere tilfælde bevaringsværdige bygninger, samt totalrenovering af byggeri fra 1970´erne, der nedrives helt eller delvis, således at kun råhus står tilbage forud for genopbygning.  

Byggeledelsen vil omfatte de i ydelsesbeskrivelsen for Byggeri og Planlægning 2012 nævnte ydelser under punkt 4.1 "Byggeledelse" med de ændringer og tilføjelser, som fremgår af aftalegrundlaget. Som tilføjelser til ydelserne i punkt 4.1 vil byggelederen bl.a. skulle varetage bygherrens forpligtelser vedrørende sikkerhed og sundhed samt udfører byggeledelsen i henhold til anvisningerne i den for byggeriet gældende IKT-aftale.

 

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Skema a: Skabelon for virksomhedsbeskrivelse 599 KB
Skema b: Skabelon for artikel 45 erklæring 595 KB
Skema c: Skabelon for tro og loveerklæring 607 KB
Skema d: Skabelon for økonomisk kapacitet 78 KB
Skema f: Skabelon for konsortiedannelse 591 KB
Skema e: Skabelon for referencer 78 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00