Inn på tunet

Information

02 - Contract Notice
Negotiated procedure - Open for all bidders
9/8/2014 12:48 PM (GMT+02:00)
8/15/2014 12:00 PM (GMT+02:00)
8/5/2014 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Tromsø Kommune Tromsø Kommune
Thomas Hagberg Stine Hagavei
940101808

Tender is cancelled

Short description

Inn på tunet er tilrettelagte og kvalitetssikrede tjenestetilbud på gårdsbruk. Gårdsbruk er en eiendom som benyttes til jord-, skog- eller hagebruk.

Målgruppen er personer med rus- og/ eller psykiske lidelser. Det er Tromsø kommune som organiserer tildeling av plasser. Plasser tilbys i ukedagene og på dagtid. Tilbudet skal være stengt fem ferieuker i året. Videre skal tilbudet være stengt på offentlige fridager, i romjulen og i påskeuken. Anskaffelsen inkluderer transport av brukere til- og fra tilbudet.

 

Formålet med anskaffelsen er at personer med rus og/eller psykiske lidelser gjennom deltaking i arbeidsoppgaver og hverdagsliv på gården, skal få positive opplevelser som medvirker til å gi mestringsfølelse og en positiv egenutvikling.

 

Inn på tunet skal være et naturlig, lystbetont treffsted som gir et meningsfullt tilbud til personer med rus- og/eller psykiske utfordringer. Det settes fokus på den friske delen av mennesket, der bonden og gårdsbruket er normaliteten som gir grunnlag for mestring og en bedre hverdag.

 

En viktig forutsetning for å lykkes med tilbudet, er gårdbrukers personlige egnethet. Derfor bør tilbyder tenke gjennom sine egenskaper når det gjelder kommunikasjonsevne, utholdenhet, kvalitetsbevissthet, respekt for ulike mennesketyper og strukturerte arbeidsmetoder. Som sentral person i tilbudet bør en være trygg på seg selv, takle stress og utforutsatte problemer, samt kunne forholde seg rasjonelt til konflikter. Det er også viktig å være fleksibel i forhold til samarbeidspartnere og å kunne lytte til de behov de gir uttrykk for.

 

Anskaffelsen inkluderer måltider, der brukere skal ha tilgang på egnet spiserom, hvor de også kan få kaffe/te til maten.

 

Gården skal ha en geografisk beliggenhet med maksimal reiserute på 60 minutter til/fra Tromsø sentrum. Anskaffelsen inkluderer transport av brukerne til og fra gården. Brukerne vil ha ulike bostedsadresser i Tromsøområdet.

 

Økonomisk verdi på oppdraget er beregnet til maksimalt 350 000 kroner ekskl. mva. per år.

Kontrakten har beregnet oppstart oktober 2014, og har en varighet på to år med opsjon på forlengelse på to år, totalt inntil maksimalt fire år.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00