2014/08 Organisasjonspsykologiske tjenester til Møre og Romsdal fylkeskommune - Rammeavtale

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
7/18/2014 2:49 PM (GMT+02:00)
9/9/2014 12:00 PM (GMT+02:00)
9/1/2014 12:00 PM (GMT+02:00)
No

Buyer

Møre- og Romsdal Fylkeskommune Møre- og Romsdal Fylkeskommune
Jorid Nerland Jorid Nerland
Julsundveien
6412 MOLDE
Norway
944183779

Closing date has passed.

Short description

Møre og Romsdal fylkeskommune innbyr til konkurranse i forbindelse med anskaffelse av rammeavtale på organisasjonspsykologiske tjeneste til Møre og Romsdal fylkeskommune.

Formålet med anskaffelsen er å inngå rammeavtale med inntil tre (3) leverandører, dersom det er grunnlag for det, på levering av etterspurte tjenester. Rammeavtalen vil ha en varighet på to år, estimert oppstart 1. desember 2014, med mulighet for opsjon på 1 + 1 år.
Avropsmekanisme er beskrevet i konkurransedokumentene.

Møre og Romsdal fylkeskommune behandler årlig et stort antall saker relatert til personal- og arbeidsmiljøutfordringer i sine virksomheter. Sakene omhandler både individ og gruppe, med sammensatte problemstillinger, utfordringsområder og kompleksitet. Med bakgrunn i de sammensatte og ressurskrevende saksområder relatert til personal- og arbeidsmiljøutfordringer fylkeskommunen står overfor, ser vi derfor behov for lyse ut anbud om egen avtale om kjøp av ekstern organisasjonspsykologiske tjeneste.

Den totale verdien inkl opsjoner på denne avtalen anslås til 2.8 mill NOK ekskl mva. Dette tallet er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver.

Beløpet i denne konkurransen  (over 1.6 mill) tilsier at konkurransen må gjennomføres ihht. FOA del I og del III. Imidlertid er organisasjonspsykologiske tjenester definert som er uprioritert tjeneste ihht. FOA Vedlegg 6. Siden bedriftshelsetjeneste er en uprioritert tjeneste, gjennomføres konkurransen ihht. del I og del II. Muligheten for å gjøre dette fremkommer av FOA § 2 - 1 (5).

Pga av ferieavvikling i anbudsperioden vil spørsmål til innholdet/avklaringer sannsynligvis bli besvart ført etter 13. august. Henvendelser før denne datoen vil bli lest, og besvart dersom det er personell tilstede.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00