Genbrugshjælpemidler til Morsø, Struer og Thisted kommuner (nyt)

Information

03 - Contract Award Notice
Not applicable
7/11/2014 9:56 AM (GMT+02:00)

Buyer

Morsø Kommune Morsø Kommune
Birgitte Lund Anne Sieg
Jernbanevej 7
7900 Nykøbing M
Denmark
41333014

Short description

Indkøbssamarbejdet Limfjord Vest udbyder levering af fabriksnye genbrugshjælpemidler til borgere i Morsø Kommune, Struer Kommune og Thisted Kommune, herefter kaldet ordregiver.

Genbrugshjælpemidler bevilges til borgere i eget hjem, på plejecentre og i botilbud og bevilges efter Servicelovens § 112, § 113 og § 116.

Bevillinger ydet efter serviceloven er omfattet af fritvalgsordningen. Dette betyder, at borgeren har ret til at vælge en anden leverandør end den ordregiver har aftale med, eller vælge et dyrere hjælpemiddel end det ordregiver har bevilget. Borgeren skal i dette tilfælde betale meromkost-ningen herved som egenbetaling. Egenbetaling afregnes mellem borger og leverandør og er ordregiver uvedkommende.

Udbuddet er identisk med tidligere udbud af samme produkter med tilbudsfrist 2. december 2013 bortset fra ændring i kravene til forsikringsdækning, justering af tidsplan og indarbejdelse af spørgsmål og svar fra tidligere udbud samt angivelse af minimumskrav, der skal accepteres. Der er vedlagt bilag 7 med samlet oversigt over spørgsmål og svar til det tidligere udbud, og det, der er markeret med gult, er indarbejdet i udbudsmaterialet og de enkelte kravspecifikationer.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00