Rammeavtale for kontormøbler

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
8/21/2014 1:45 PM (GMT+02:00)
9/1/2014 12:00 PM (GMT+02:00)
8/21/2014 12:00 PM (GMT+02:00)
No

Buyer

Statens Pensjonskasse Statens Pensjonskasse
Stig Morten Garcia Stig Morten Garcia
974760967

Closing date has passed.

Short description

Formålet med denne anskaffelsen er å dekke SPKs behov for kontormøbler med tilhørende tjenester gjennom etablering av en hensiktsmessig og fleksibel rammeavtale.

SPK har i dag kontorer i Slemdalsveien 37 på Frøen i Oslo. SPK skal flytte til nye lokaler i april 2015. Vi har inngått kontrakt om leie av ca 10 000m2 i Drammensveien 134 på Skøyen i Oslo. Overtagelse er satt til 31.03.2015. Kontorarealene består av åpne kontorlandskap med arbeidsplasser for ca 450 personer, 55 møterom, 68 multirom, 1 opplæringsrom og 6 printrom. I tillegg er det 2 prosjektsoner, 2 hvilerom og felles soner med diverse lounge-møbler.SPK skal kjøpe nye kontormøbler til disse nye lokalene. Men det vil også til en viss grad være gjenbruk av nåværende møbler hvor dette er hensiktsmessig, omfanget er pt ikke kjent.

Med kontormøbler menes her møbler til arbeidsplass, møterom og fellesarealer, samt møbler for nærarkiv, bibliotek, oppbevaringsmøbler, skrivetavle, lamper og annet kontorrelatert utstyr. Forbruksmateriell og AV-utstyr er ikke en del av denne avtalen.

Med tilhørende tjenester menes her bestillingshåndtering, avvikshåndtering, transport, utpakking og montering, retur av emballasje, retur av møbler, reparasjoner, garantiordning og lignende tjenester relatert tilmøbelleveranser.

Varigheten på avtalen er 2 år med opsjon for ytterligere forlengelse på 1+1 år, totalt 4 år.

Økonomisk omfang av avtalen er mellom 7.6 og 12 mill NOK eks mva.

Se konkurransegrunnlaget for ytterligere informasjon om anskaffelsens formål, gjenstand, økonomisk omfang og kontrakt.

Innlevering av tilbud
Alle tilbud skal leveres elektronisk ved bruk av elektronisk signatur via Mercell-portalen, www.mercell.no, innen tilbudsfristen. Tilbud som leveres på en annen måte vil bli avvist. Systemet tillater ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp. For sent innkomne tilbud vil bli avvist.

Har tilbyder spørsmål til SPK vedrørende denne konkurransen, må spørsmålene stilles via kommunikasjonsmodulen i Mercell for at all kommunikasjon skal loggføres.

Er tilbyder ikke bruker hos Mercell eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, eller hvordan tilbud skal innleveres, ta kontakt med Mercell Support: support@mercell.com. Tlf: + 47 21 01 88 60.

Innlevering av tilbud i Mercell krever elektronisk signatur. Tilbyder vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan for eksempel skaffes på www.commfides.com, www.buypass.no eller www.bankid.no. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig. Dersom tilbyder har spørsmål vedrørende dette vennligst kontakt Mercell support.

Vi anbefaler at tilbudet leveres inn i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra SPK som fører til at tilbyder ønsker å endre tilbudet før fristen utgår, kan tilbyder gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt til tilbudsfristen utgår. Det sist leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00