Anskaffelse av lederutvikling

Information

03 - Contract Award Notice
Not applicable
5/14/2014 2:43 PM (GMT+02:00)

Buyer

Patentstyret Patentstyret
Geir-Kristian Slydahl Geir-Kristian Slydahl
Sandakerveien 64
pb 8160 dep.

0033 OSLO
Norway
971526157

Short description

Patentstyret ønsker tilbud på bistand til utvikling og gjennomføring av lederutvikling med hensikt å styrke ledernes gjennomføringsevne og deres evne til å legge til rette for læring og utvikling for den enkelte, for egne prosjekter og for organisasjonen.

Etter gjennomført lederutvikling vil vi at gjennomføringsevnen i organisasjonen har økt og at Patentstyret er en mer lærende organisasjon. Ledelsen har tilegnet seg teknikker og metoder for å drive gode og effektive prosesser i alle prosjekter, oppgaver og møter, og er tryggere i prosesslederrollen. Som et resultat av at ledelsen har tilegnet seg teknikker for å legge bedre til rette for læring og gi tilbakemeldinger på måter som bidrar til utvikling, har engasjementet økt og Patentstyrets kultur har endret seg fra å være problemorientert til å i større grad se fremover og fokusere på hva vi kan få til sammen. 

Vi tror at utbyttet blir aller best dersom deltakerne får muligheten til påfyll og trening noen dager, deretter praktisere i hverdagen, for så å møtes igjen for erfaringsutveksling og mer påfyll og øving. Opplegget må gjerne omfatte arbeid med case fra Patentstyret, og eventuelt mulighet for formell studiekompetanse.

Vi ser for oss at lederutviklingen skjer over 5-7 dager i 2014 og våren 2015.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00