Kjøp av e-medier

Information

4/29/2014 9:43 AM (GMT+02:00)

Buyer

Møre og Romsdal fylkeskommune Møre og Romsdal fylkeskommune
Torgeir Riksfjord Torgeir Riksfjord
Fylkeshuset, Julsundv. 9
6404 Molde
Norway
944183779

Assignment text

Møre og Romsdal fylkeskommune gjennomfører en intensjonskunngjøring i forbindelse med anskaffelse av e-medier til bibliotekene i fylket. Det er i første omgang snakk om e-bøker.

1 Anskaffelsens formål og omfang

1.1 Overordnet oppdragsbeskrivelse

Formålet med intensjonskunngjøringen er å inngå kontrakt på levering av e-medier i form av e-bøker og digitale lydbøker - i hovedsak norskspråklig litteratur, for fylkesbiblioteket, skolebibliotekene i Møre og Romsdal fylkeskommune og alle kommunene i Møre og Romsdal fylke.

Oppdragsgivers mål er å få tilgang til å låne ut e-medier til hele befolkningen i Møre og Romsdal, uavhengig av hvilket bibliotek i Møre og Romsdal lånerne er registrert hos. Befolkningen i Møre og Romsdal utgjør ca. 259 000 personer.

Oppdragsgiver består av en sammenslutning av bibliotek (konsortium).

1.2 Status pr. i dag

Møre og Romsdal fylkeskommune har hatt ute en konkurranse på levering av teknisk løsning for utlån av e-medier (konkurranse 2014/20 - Løsning for utlån av e-medier), med innleveringsfrist i uke 15.

Fylkesbiblioteket i Møre og Romsdal har samarbeidet med flere andre fylkeskommuner om utformingen av kravene til den tekniske utlånsløsningen.

I dette samarbeidet har det blitt avdekket at det pr i dag kun finnes en aktør, Biblioteksentralen SA, som kan levere innhold til de 2 mest aktuelle løsningene, BS Weblån og eBokBib.



Kontraktstildeling
Tittel: Kjøp av e-medier
Dato for kontraktstildeling: 14-05-2014
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Biblioteksentralen SA, Malerhaugveien 20, 0661 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00