Tjenestekonsesjonskonkurranse - drift av kantine og kafé, Helleren

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
6/10/2014 7:52 AM (GMT+02:00)
6/13/2014 12:00 PM (GMT+02:00)
6/2/2014 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Bergen Kommune Bergen Kommune
Laila Hope Laila Hope
964338531

Closing date has passed.

Short description

Hordaland fylkeskommune og Bergen kommune skal åpne henholdsvis en ny videregående skole og et nytt svømmeanlegg i en felles bygningskropp for ovennevnte to formål på Nygårdstangen.

Oppstart for elevkantinene skal være skolestart medio august 2014. Oppstart av kafédriften skal skje ved åpningen av svømmeanlegget høsten 2014.

Det vil bli inngått to seperate driftsavtaler med en driver. Dette vil innebære at det vil være en tjenestekonsesjonsavtale mellom driver og Hordaland fylkeskommune for kantinedriften, og en tjenestekonsesjonsavtale mellom driver og Bergen kommune for kafédrift.

Kantine og kafedriften vil fysisk være lagt til byggets fellesarealer. I dette arealet er det innredet et produksjonskjøkken på 53 m2.  Byggets eier – Hordaland fylkeskommune og Bergen kommune, har bekostet innredning og nødvendig utstyr som en driver trenger for å levere kantine- og kafetjenester i bygget. 

Serveringsarealet vil være på 74,7 m2.  Hordaland fylkeskommune og Bergen kommune har i fellesskap gått til anskaffelse av bord og stoler, som vil gi en samlet kapasitet på 200 plasser. 


Oppdragsgiver dekker de løpende driftskostnader som el. strøm, vannavgifter, renovasjonsavgift mv.


Delleveranse 1 kantinedrift:
Hordaland fylkeskommune er oppdragsgiver for kantinedrift ved Helleren. 

Kl. 07.30 til 16.00 i skoleåret vil det primært bli drevet elevkantine i de aktuelle arealer. 

Kjøkken, kjøkkenutstyr, serveringsarealer mv. stilles til gratis disposisjon. Virksomheten som omfattes av denne avtalen vil heller ikke bli ilagt dekning av kostnader til husleie, energikostnader etc. 
Når lokalene stilles vederlags til disposisjon for driver, skal dette avspeiles i gunstige priser i elevkantinen. 

Delleveranse 2 kafédrift: 
Bergen kommune er oppdragsgiver for kafédrift ved Helleren. 

Kl. 16.00 og til 1 time før svømmeanlegget stenger, skal det være kafedrift.

I helger og på dager som ligger utenfor skoleåret forutsettes kafedriften å følge svømmeanleggets åpningstid, men slik at kafeen åpner senest 1 time etter at anlegget er åpnet, og stenger tidligst 1 time før stengetid.

Planlagt åpningstid i svømmeanlegget er fra kl. 06.15.00.– 21.00, og kl. 10.00 – 18.00 lørdag og søndag. Det kan komme mindre endringer av åpningstiden. 

Kafeens åpningstid i skolens ferier vil i utgangspunktet følge svømmeanleggets åpningstid.  Den faktiske åpningstid fastsettes i egen avtale mellom kafedriver og Bergen kommune basert på de erfaringer en gjør seg i de første driftsmånedene

I forbindelse med Europamesterskap ol kan det være aktuelt å etablere et mindre serveringssted innenfor anlegget.  Hvem som skal stå for driften av et slikt serveringsted vil avklares fra gang til gang, og ligger utenfor denne avtale.

I tilbudsforespørselen ligger at driver av kafeen alltid skal forespørres om leveranser til arrangementer i anlegget.  Dette kan dreie seg om møter på ettermiddagen i skolens regi, eller arrangementer i svømmehallen. Den som står ansvarlig for arrangementet, forestår selv valg av leverandør og opprydding etter arrangementet.

Når det finner sted større svømmestevner i anlegget, må driver ha beredskap til å betjene publikum.

Innenfor det areal som svømmeanlegget disponerer, er det avsatt plass en kiosk samt et areal hvor besøkende i svømmeanlegget kan nyte sin medbrakte matpakke, eventuelt konsumere produkter fra kiosken. Denne kiosken med et begrenset vareutvalg vil sammen med en svømmebutikk bli drevet av kommunens driftsaktør på anlegget – Helleren AS. Driver av kafe vil bli forespurt om mulighet for å levere ferdigpakket mat som bagetter ol som måtte selges i kiosken.

Kafedriften skal skje på forretningsmessige betingelser.  Dette vil innebære at det vil være en fast månedlig husleie. Leiebeløpet er fastsatt til kr 10 000 per måned. I tillegg vil det være en omsetningsbasert leie.



Lots

In order to participate in one or more of the listed lots, click on the lot itself. On the specific lot you can show your interest and continue the tender proces.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
151502_T-A-01-2-1-ET-02.pdf 1.07 MB
151502_T-A-01-X-5-11.pdf 338 KB

Dynamic documents

Name
Konkurransegrunnlag tjenestekonsesjonskonkurranse - drift av kantine og kafé, Helleren

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00