Intensjonskunngjøring anskaffelse av SPY glass til Medisinsk klinikk ved St. Olavs Hospital HF

Information

4/10/2014 1:44 PM (GMT+02:00)

Buyer

St. Olavs Hospital HF St. Olavs Hospital HF
Terje Haarberg Terje Haarberg
Olav Kyrres gt 17
7030 Trondheim
Norway
883974832

Assignment text

Medisinsk klinikk ved St. Olavs Hospital HF (org. nr. 883 974 832) har besluttet å inngå kontrakt med Boston Scientific Norge AS (org. nr. 988 791 865) på anskaffelse av ”SPY glass” til bruk ved klinikken, samt rammeavtale på forbruksmateriell til ovennevnte utstyr.

SpyGlass er et system som brukes for endoskopisk undersøkelse av galleveier og bukspyttkjertel med biopsitaking av mistenkelige svulster, altså cancerdiagnostikk. Videre brukes det til behandling av pasienter med gallestensykdom der annen behandling ikke har ført frem. Utstyret gjør oppdragsgiver i stand til å redusere antall prosedyrer per pasient og dermed hindre ubehag og total ressursbruk per pasient. Beskrevne utstyr vil også gjøre oppdragsgiver i stand til å endoskopisk behandle tilstander som ellers ville måtte behandles med større åpen kirurgi. Endelig vil utstyret også gjøre at oppdragsgiver selv kan behandle og avklare pasienter som ellers må sendes til Rikshospitalet.

SpyGlass systemet består av et choledochoskop, videorack med videoprobe, monitor, lyskilde med probe, og spylepumpe. Systemet er unikt ved at det gjør det mulig for en enkelt operatør/endoskopør å gjennomføre prosedyrene. Skopet føres ned i tarm via kanalen til et standard duodenoskop og kan derfra styres inn i gallegang eller pankreasgang via styremekanismer som et vanlig endoskop. I tillegg til videobilde har skopet egne kanaler for skylling og terapi/prøvetaking.

Oppdragsgiver har i en periode lånt utstyret i fra Boston Scientific Norge AS (org. nr. 988 791 865) og ønsker med dette å formalisere kjøp av utstyret samt inngå en rammeavtale på forbruksmateriell på dette utstyret.

Systemet / utstyret skal integreres i sykehusets allerede eksisterende systemer.

Estimert anskaffelsesverdi vil ligge omtrent rundt 400 000,- kr inkl mva.

Oppdragsgiver vil ikke inngå kontrakt og rammeavtale før den 24. april.



Kontraktstildeling
Tittel: Kjøp av SPY glass og inngåelse av rammeavtale på MFV til SPY glass
Dato for kontraktstildeling: 23-04-2014
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Boston SCientific Norge AS988791865, Bankveien 7, 1383 Asker, NO, Telefon: +47 66766989.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00