Ultralyd forskningsskanner

Information

4/3/2014 10:40 AM (GMT+02:00)

Buyer

Universitetet i Oslo Universitetet i Oslo
Øivind Martinsen Øivind Martinsen
Postboks 1032 Blindern
NO-0315 Oslo
Norway
971035854

Assignment text

Ref nedenforstående beskrivelse av systemet: Doffin krever bare norsk språk i denne annonsen og en rekke beskrivelser av funksjoner ved systemet blir da noe uforståelige. Fullstendig versjon kan fåes ved henvendelse til kontaktadresse.

Ved Universitetet i Oslo, Institutt for informatikk, Forskningsgruppe for Digital Signalbehandling og Bildeanalyse (DSB) skal man gå til anskaffelse av et forskingsystem for ultralydavbildning.

Systemet som det er behov for skal dekke våre høye kravspesifikasjoner, f.eks. 256 systemkanaler på sending og mottak, spenningsnivå › 180V topp til topp, sanntids overføring og prosessering av kanaldata, sanntidsavbildning med etablerte modaliteter som B-modus og farge-Doppler, sanntidsavbildning med fremtidige avbildningsmodaliteter som koherent plan bølge sammensetning og vektor-Doppler. I tillegg leveres en patentert teknikk for sanntids ultralydavbilding i software (programvare kanal data strålerutforming) som vi har behov for i forskningsprosjekter.



Kontraktstildeling
Tittel: Ultralyd forskningsskanner
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Verasonic Inc., 22222 NE 62nd Place, WA 98053-2342 Redmond, UM.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00