Kjøp av vaskeritjenester

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
2/18/2014 12:19 PM (GMT+01:00)
3/18/2014 10:00 AM (GMT+01:00)
3/5/2014 9:00 AM (GMT+01:00)
3/17/2014 12:00 PM (GMT+01:00)
No

Buyer

Lier Kommune Lier Kommune
Elisabeth Wee Kleven Elisabeth Wee Kleven
Vestsideveien 2
Postboks 205

3401 LIER
Norway
857566122

Closing date has passed.

Short description

Lier kommune, heretter kalt Oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med leievask av flattøy og vask av selveid personaltøy til virksomheter i omsorgstjenestene. Vask av beboertøy inngår ikke i konkurransen.

Lier kommune driver per i dag vaskeri i egen regi, men vaskeriet skal avvikle vask av flat- og personaltøy idet det er besluttet at kommunen skal kjøpe vaskeritjenester for å sikre en profesjonell, kvalitetsmessig og miljømessig behandling av disse tøykategorier.

Oppdragsgivers organisasjonsnummer er 857566122.

Det skal anskaffes vaskeritjenester for 7 virksomheter i omsorgssektoren i Lier kommune. Rehabiliteringsvirksomheten, Nøstehagen bo- og omsorgssenteret, Liertun sykehjem og boligenhet, Frogner sykehjem, Bratromveien/Frogner bofellesskap, Øvre Lier hjemmetjeneste og Ytre Lier hjemmetjeneste. Kommunen eier eget personaltøy. Rammeavtalen skal dekke kommunes behov for tjenester knyttet til leievask av flattøy for 4 virksomheter, og vask av kommunens eget personaltøy for alle de nevnte virksomheter. Se Vedlegg 2 – informasjon om virksomhetene, leveringsadresser og kontakter.

Aktuelle tøykategorier:

Flattøy: Som dynetrekk, putevar, laken, stikklaken, stretchlaken, kladder, løftekladder, sengetepper, pledd, nattskjorter/drakter, tøysekker, undertøy, kjøkkenkluter, kjøkkenhåndklær, grytevotter/grillvotter, frottéhåndklær, vaskekluter, smekker, syntetiske dyner og puter og duker/brikker i ulike størrelser. Det kan en sjelden gang også forekomme innslag av annet tøy, det vil si seil til personløftere, hjelpemidler og lignende. Listen er ikke uttømmende.

Personaltøy: Arbeidsantrekk til personalet som blant annet til pleiepersonalet, lege, kjøkken, kantine, kokk. Alle institusjonene eier eget personaltøy.

Privattøy/beboertøy: Alt av privattøy til beboere som kan vaskes på 30, 40, 60 og 90 grader C. Dette er kun aktuelt der beboertøy blir feilsendt leverandør.

Lier kommune vil kjøpe leievask av flattøy, det vil si at kommunen ønsker å leie tøy og kjøpe vask av dette. Kommunen innehar til og med 28.11.2015 rammeavtale på kjøp av personaltøy, hvorpå kommunen eier eget personaltøy og ønsker å kjøpe vaskeritjenester til disse. Idet rammeavtalen på kjøp av personaltøy utgår, vil kommunen vurdere kjøp av leievask også for denne tøykategorien. Dette er begrunnelsen for at rammeavtalen Lier kommune ønsker å inngå er for perioden 5.5.2014 til og med 28.11.2015.

Lier kommune vasker beboertøy i egen regi.

Produkter som skal vaskes er listet opp i prisskjemaene, Vedlegg 3 – Vask personaltøy og Vedlegg 4 – Leievask flattøy.

I de tilfeller der privattøy ved en feil blir sendt til vaskeriet ønskes dette vasket før det returneres. Konkurransen omfatter duker, men ikke vask av øvrige interiørtekstiler, for eksempel pynteputer. Oppdragsgiver eier egne gardiner, og skal kjøpe vask av disse. Pris bes oppgitt per meter, se Vedlegg 3 – Vask av personaltøy.

Tjenesten omfatter også transport og levering til oppdragsgivers tjenestesteder. Tilbyder må selv gjøre seg kjent med de leveringssteder og tidspunkter som denne konkurransen stiller krav om. Leveringsadressene finnes i Vedlegg 2 – Informasjon om virksomhetene, leveringsadresser og kontaktpersoner.

Årsvolum og spesifikasjon av leievask av flattøy og vask av personaltøy er angitt i vedlagte prisskjema og er estimert ut i fra statistikk og regnskapstall for anskaffelse av tilsvarende produkter for samme kjøpergruppe for tidligere år, samt fremtidige budsjett. Volumet må derfor betraktes som anslag og er ikke bindende.

Øvrige opplysninger om anskaffelsen finnes i Vedlegg 5 – minstekrav til tekstiler.

Konkurransen gjelder rammeavtale i Lier kommune heretter kalt oppdragsgiver.

Anskaffelsens verdi anslås til: NOK 3 500 000 eks mva. inklusive leie av flattøy. Dette er et estimat for 2 år.

Dersom oppdragsgiver i løpet av avtaleperioden skiller ut deler av driften til egne rettssubjekter (for eksempel as, stiftelser el) skal disse ha opsjon på å kunne tilknytte seg inngåtte avtaler.

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00