EU udbud: Indkøb af countdown enheder

Information

05 - Contract Notice - Utilities
Negotiated procedure
2/6/2014 1:58 PM (GMT+01:00)
2/24/2014 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Trafikselskabet Movia Trafikselskabet Movia
Jannik Krag Jannik Krag
GL. Køge Landevej 3
2500 Valby
Denmark
29896569

Closing date has passed.

Short description

Trafikselskabet Movia (herefter benævnt Movia) varetager trafikplanlægning samt drift af busser, lokalbaner og handicapkørsel på Sjælland og Lolland-Falster.

 Movia er en særlig, lovbestemt offentlig virksomhed, som ledes af en politisk udpeget bestyrelse på 9 personer. De to regioner, Hovedstaden og Sjælland, har hver et medlem i bestyrelsen. Desuden har den kommune, der yder det største tilskud til trafikselskabets finansiering, nemlig Københavns Kommune, ret til en plads i bestyrelsen. De øvrige 44 kommuner i Movias område udpeger de resterende seks bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen har det overordnede ansvar for trafikselskabet, herunder for en økonomisk ansvarlig drift. Bestyrelsen skal sikre, at selskabet ledes i overensstemmelse med lov om trafikselskaber.

 Movia er organiseret i 3 centre, Kunde- operatør og markedscenter, Trafik- og rådgivningscenter og Ressourcecenter samt et ledelsessekretariat. Hvert center ledes af en centerchef og består af et antal områder ledet af områdechefer. Sammen med den administrerende direktør udgør de tre centerchefer direktionen. Se yderligere information og organisationsdiagram på www.moviatrafik.dk.

Movia har i dag opsat omkring 4.500 stk. Holcher standere. På omkring 1.200 stk. af disse standere er der opsat countdown enheder med realtid for at sikre en præcis kommunikation til kunderne om afgangstider fra stoppestedet. Movia har en række ønsker til en forbedret countdown enhed bl.a. at den skal være dobbeltsiddet. Der vil dog fortsat være behov for et begrænset antal enkeltsiddet countdown enheder, f.eks. ved montering op mod væg. 
Ud over Holcher standeren har Movia omkring 9.900 stk. rørstandere i dimensionen Ø60 mm. Behovet for at kunne opsætte countdown enhed på disse standere er stærkt stigende og derfor ønsker Movia at der også udarbejdes et countmodul enhed til rørstander. Countdown  enheden til rørstander har ikke de samme fysiske begrænsninger som til Holscher standeren.

Der er ikke elektricitet tilgængelig hvorfor en batteri løsning er nødvendig. Det er naturligvis vigtigt for Movia af batteri levtiden er så lang som mulig for at minimere antal batteri skift. Både i Holscher standeren samt i rørstanderen er der hulrum til placering af batterier.

Udbuddet er opdelt med 2 delaftaler således, at der enten kan bydes på countdown enhed til Holscher stander eller countdown enehed til rørstander eller begge dele.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Artikel 39 erklæring.doc 35 KB
Tro og love erklæring.doc 36 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00