Møbler til læringsmiljøer for medarbejdere på skolerne

Information

02 - Contract Notice
Restricted procedure
2/3/2014 11:54 AM (GMT+01:00)
2/13/2014 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Varde Kommune Varde Kommune
Sys Frostholm Sys Frostholm
29189811

Closing date has passed.

Short description

Med indførsel af skolereformen 2014 er der på kommunens skoler behov for indretning af lærings- og forberedelsesmiljøer, i den forbindelse udbydes indretning af lokaler evt. med eksisterende møbler og med køb af nye møbler.

Indretning af lokalerne på skolerne anbefales foretaget ud fra indretningsprincipperne i inspirationsguiden udarbejdet af Bascon i samarbejde med lærerforeninger og BUPL. Inspirationsguiden kan ses her: http://www.dlf.org/media/644229/inspirationsguide-web.pdf    

I Varde Kommune er der 22 skoler, hvor af 5 mindre skoler er filialskole til en større skole i området. Derudover skal det nævnes, at ud af det samlet antal skoler indgår Lykkesgårdsskolen i Varde og Specialinstitutionen Tippen ikke i dette udbud, da de står overfor en større ombygning.

Kommunen har afsat ca. 2.600.000 kr. til indretning af læringsmiljøer i kommunen. Det beløb er fordelt ud til hver skole på baggrund af antal ansatte. Hver skole råder og har selv beslutningskompetence over det fordelte beløb. I den forbindelse kan skolen selv afgøre, hvor stort et beløb, der afsættes til at indkøbe nye møbler for og om de har egne møbler til rådighed, som skal indgå i indretningen.

Efter prækvalifikationen oplyses de enkle skolers afsatte beløb, behov, ønsker og egne møbler til brug for indretningen. 

Udbuddet gennemføres som et begrænset udbud, hvor der prækvalificeres minimum 5 firmaer.

De 5 firmaer skal herefter give bud på indretning af læringsmiljøer på de enkelte skoler i kommunen. Den enkelte skole kan tildele aftalen til den af de prækvalificerede tilbudsgivere, som er den økonomiske mest fordelagtige jf. tildelingskriterierne.

Som prækvalificeret firma skal man forvente, at der skal afleveres op til 20 bud på indretning af læringsmiljøer.

Derudover skal de prækvalificerede firmaer i forbindelse med aflevering af bud præsentere de tilbudte møbler den 10. april på Brorsonskolen i Varde.

Udbuddet omfatter yderligere suppleringskøb ved de valgte leverandør indenfor en periode på 2 år efter valg af leverandør. 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Prækvalifikationsmateriale inkl. bilag pr. 3.2.2014.doc 1.92 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00