EU-Udbud på køretøjer

Information

03 - Contract Award Notice
11/29/2013 12:48 PM (GMT+01:00)

Buyer

Lolland Kommune Lolland Kommune
Marian Desrumaux Brodersen Marian Desrumaux Brodersen
Jernbanegade 7
4930 Maribo
Denmark
29188572

Short description

Nærværende udbud omhandler levering af henholdsvis personbiler (minimum segment B) på hhv. hvide og gule plader (vans), samt små varevogne (lille MPV) på gule plader (delaftale 1), store varevogne/kassevogne (delaftale 2) og mindre busser (9 personers) (delaftale 3) til Lolland Kommunes flåde. Derudover er værksteds- og serviceaftale af de pågældende køretøjer ligeledes omfattet. Til delaftale 1 er der endvidere tilknyttet en vedligeholdelsesaftale.   

Vilkår gældende for deltagelse i udbuddet samt for den efterfølgende kontraktindgåelse, fremgår af det samlede udbudsmateriale med tilhørende bilag og kontrakt.

Udbuddet udbydes som tre delaftaler og vil resultere i tre individuelle rammekontrakter.
Tilbudsgivere bedes se bort fra information vedrørende delaftaler, som der ikke ønskes at afgive bud på.

Lolland Kommune ønsker med udbudsforretningen at opnå en økonomisk og kvalitetsmæssig fordelagtig løsning på hver delaftale, hvor den daglige drift skal foregå i nært samarbejde mellem kommunen og leverandøren.

Den udbudte opgave omfatter den komplette levering af det enkelte køretøj, samt den efterfølgende service- og værkstedsfunktion, samt, for delaftale 1, løbende rengøring af det pågældende køretøj, i hele køretøjets aktive periode i kommunen.  

De endelige rammekontrakter er ikke forbeholdt enkelte sektorer eller enheder, men kan benyttes på tværs af hele kommunens organisation. Leverandøren skal i hele kontraktens løbetid holde sig et overblik over de biler der aktivt kører for kommunen – herunder det enkelte køretøjs stand og kilometer, samt øvrige forhold der kan være relevante for opgaven og samarbejdet.

En endelig beskrivelse af opgaven fremgår af udbudsmaterialet samt kontrakt og kravspecifikation for de enkelte delaftaler.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00