Anskaffelse av konkurransegjennomføringsverktøy(KGV) og kontraktsoppfølgingsverktøy (KOV)

Information

Open procedure
11/15/2013 2:50 PM (GMT+01:00)
12/12/2013 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Vefsn kommune Vefsn kommune
Ewa Rosting Enge Ewa Rosting Enge
Postboks 560,
8651 Mosjøen
Norway

Closing date has passed.

Short description

Formålet med å ta i bruk konkurransegjennomføringsverktøy (KGV) er for å bidra til bedre ,enklere og sikrere anskaffelser. Oppdragsgiver ønsker en løsning som fullelektronisk saksgang, fra utarbeidelse av konkurranse til inngåelse av kontrakt.Løsningen skal legge til rette for at anskaffelser skjer i henhold til

Lov og forskrift om offentlige anskaffelser.

Formålet med å ta i bruk et kontraktsoppfølgingsverktøy (KVO) er å få en elektronisk løsning som gir oversikt og kontroll over kommunens kontraktsportefølje.Kontraktsoppfølgingssystemet skal støtte administrasjonen av den enkelte avtale, både gjennom dokumentasjon,informasjon og varslinger.

Systemet må ha ulike tilgangsnivåer som kan støtte behovet for kontroll for hele eller deler av organisasjonen.Løsningen ønskes levert som en sky-tjeneste, som driftes av Leverandør.Løsningen skal således ikke innebære fysisk installasjon hos Oppdradsgver.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=310821.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tilleggsdokumenter-NOV207102.zip 259 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00