13-025 Mediebyrå

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
11/19/2013 2:38 PM (GMT+01:00)
12/4/2013 12:00 PM (GMT+01:00)
No

Buyer

AS Vinmonopolet AS Vinmonopolet
Akersgaten 51
Postboks 6953 St. Olavs plass

0130 Oslo
Norway
817209882

Closing date has passed.

Short description

Kort beskrivelse av anbud
AS Vinmonopolet ønsker å inngå en rammeavtale for samarbeid med et mediebyrå som kan formidle materiell gjennom alle tilgjengelige mediekanaler, samt være en rådgivende og strategisk samarbeidspartner som forhandler og formidler på vegne av Vinmonopolet. Se nærmere beskrivelse i vedlagte kravspesifikasjon

Generelt om Vinmonopolet
AS Vinmonopolet har enerett på detaljsalg av vin, brennevin og sterkøl til forbruker. Bedriftens virksomhet er regulert gjennom særskilt lovgivning. Vinmonopolet har i dag 284 butikker over hele landet. Kjedekontoret ligger i Oslo. 
Mer informasjon om Vinmonopolet finnes på vår hjemmeside: www.vinmonopolet.no

Anbudsbetingelser
Denne anskaffelsen følger prosedyren åpen anbudskonkurranse og skjer i henhold til Lov om offentlige anskaffelser av 16.juli 1999 nr 69 med endringer, sist ved Lov av 30. juni 2006 nr. 41 (i kraft 1. januar 2007).
Det vises også til kunngjøring i Doffin via Mercell.
Enhver kostnad som leverandør måtte pådra seg i forbindelse med dette anbudet og en eventuell kontraktsinngåelse skal dekkes av tilbyder.
Anbudsinnbydelsens innhold er i sin helhet å betrakte som konfidensiell. Det samme gjelder all informasjon som mottas i forbindelse med anbudsinnbydelsen og informasjon som kan henføres til denne.
Tilbud som ikke er fullstendige, ikke er i samsvar med anbudsinnbydelsen eller er for sent mottatt kan bli forkastet.
Leverandør skal spesifisere eventuelle avvik fra denne anbudsinnbydelsen. Det som ikke er tatt forbehold om anses som akseptert.

Miljøhensyn
Miljøpolicy i Vinmonopolet:
”Vinmonopolet skal arbeide systematisk for å redusere egne miljøbelastninger, påvirke ansatte og våre leverandører i tilsvarende retning, samt legge til rette for miljøbevisste kunder. Miljø er en sentral del av Vinmonopolets samfunnsansvar”.

Vinmonopolet har som mål å føre en miljøvennlig innkjøpspolitikk. Dette innebærer at det legges vekt på miljømessige konsekvenser gjennom produktets levetid og livssykluskostnader i anskaffelsesprosessen. Miljøvennlige varer skal foretrekkes med den hensikt å oppnå minst mulig forbruk av ressurser, mindre forurensning, mindre avfall og økt gjenvinning/resirkulering så langt dette er praktisk gjennomførbart.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00