FOR 010-2013 Kjøp av foranalyse bostedsløse

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
10/23/2013 10:02 AM (GMT+02:00)
11/18/2013 12:00 PM (GMT+01:00)
11/11/2013 12:00 PM (GMT+01:00)
No

Buyer

Bergen Kommune Bergen Kommune
Laila Hope Laila Hope
Pb 7700
Pb 7700

5020 BERGEN
Norway
964338531

Closing date has passed.

Short description

Gjennomføring av foranalyse som har som mål å kartlegge følgende: Hvor mange personer er bostedsløse i Bergen og hvor omfattende tjenester er den enkelte i behov for, for å kunne mestre sitt boforhold. Foranalysen er en del av Bergen kommune sitt arbeid i forbindelse med deltakelse i det Boligsosiale velferdsprogrammet. Dette er et utviklingsarbeid i samarbeid med Husbanken og 4 andre programkommuner på Vestlandet, hvor hovedmålet er at flere vanskeligstilte skal bo i stabile og varige boforhold. 

Følgende grupper ønskes kartlagt:

  • De som er registrert hos Boligetaten og venter på tildeling av kommunal utleiebolig.
  • De som er kjent hos sosialtjenesten i de ulike bydelene, men som ikke er registrert som «boligsøker» i det kommunale systemet (Boligetaten), herunder beboere på ulike midlertidige botilbud.
  • De som er klar for utskriving etter endt soning eller institusjonsopphold i Helse Bergen, og som har Bergen som sin hjemkommune.

Metodebruk: Innhente data fra tjenestesteder i kommunen, helseforetak, kriminalomsorg og private leverandører av botilbud. Viktig å unngå dobbeltregistreringer.

I kartleggingen av tjeneste behov, kan dette undersøkes ved å benyttes intervjuer med ansatte i kommunen og samarbeidspartnere – Respondentene vil være er offentlige og private instanser som er i kontakt med eller antas å ha kontakt med bostedsløse personer. For eksempel frivillige organisasjoner, helseforetak, kriminalomsorgen og private tilbydere som kommunen har kvalitetsavtaler med.

Det tenkes en i kontakt med de ulike informantene ved disse instansene, benytter en kombinasjon av skjema og intervju for best å kartlegge hver enkelt som de vet er bostedsløs. De må kunne beskrive de ulike brukerne opp mot kategorier av tjenestebehov som f.eks behov for bolig med døgnbemanning, dagbemanning, sykehjem for rusavhengige, ambulerende oppfølgingstjenester, bolig uten tjenester.

Se kontrakt og kravspesifikasjon (vedlegg 1 til konkurransegrunnlag og bilag 1 til kontrakten) for ytterligere informasjon.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00