Avlastningstjenester for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelser

Information

Negotiated procedure
10/18/2013 1:57 PM (GMT+02:00)
11/8/2013 1:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Halden kommune Halden kommune
Svein Andersen Svein Andersen
Storg. 8,
1771 Halden
Norway

Closing date has passed.

Short description

Avlastningstjenesten skal ivareta barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelser i form av blant annet, psykisk utviklingshemming, multifunksjonshemming, psykiske problemstillinger og atferdsproblematikk. Dette er personer som i tillegg til sine pleie og omsorgsbehov, vil trenge struktur, trygghet, forutsigbarhet, grensesetting og medisinsk bistand.

For å ivareta en så kompleks målgruppe fordres avlastningstjenester som framstår med høy grad av fagkompetanse og fleksibilitet i sin tjenesteutøvelse.

Det forventes at det ytes en kvalitetssikret tjeneste med forsvarlig bemanning. Dette i det generelle pleie og omsorgsarbeidet og i tråd med aktuelt lovverk og kompetansekrav. For øvrig skal tiltaket framstå med høy faglig og etisk standard.

For øvrig forventes det utøvd lovlig individuelt tilpassede metodiske tilnærminger som fremmer kommunikasjon, læring, mestring, aktivitet og trivsel.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=308453.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tilleggsdokumenter-OCT205664.zip 3.23 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00