Anskaffelse av automatisk termisk desorpsjonsinstrument, gasskromatograf og væskeinjektor

Information

Award of a contract without prior publication of a contract notice in the Official Journal of the European Union
9/26/2013 7:05 PM (GMT+02:00)

Buyer

Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB) Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB)
Nina Grenness Nina Grenness
Universitetstunet 3, PB 5003
1432 Ås
Norway

Assignment text

Innkjøp av automatisk termisk desorpsjonsinstrument og gasskromatograf til måling av flyktige stoffer i flytende og faste prøver.

Bestående av et mikroemmisjonskammer, oppkonsentreringsenhet og et termisk desorpsjonsinstrument med prøveveksler, som er kompatibel med massespektrometer 5975 XL fra Agilent. Oppkonsentreringsenheten må være bygd opp på følgende måte: 4 inertbelagte kammer med en kapasitet på ca 100 ml pr. kammer. Det må være mulig med temperaturstyring fra 25 - 250°C. Det termiske desorpsjonsinstrumentet må ha elektronisk styring av gasshastigheten, samt at alle gassrør må være inertbelagte. Det må være mulig med split før og etter desorpsjon, og det må ha elektronisk massflow kontroller på splitutgang. Det må være mulig å kunne kjøre en desorpsjon og re-oppsamling av prøven . Adsorbentrørene i oppkonsentreringsenheten må være kompatibel med det termiske desorpsjonsinstrumentet. Gasskromatografen må være kompatibel med massespektrometer 5975 XL fra Agilent og software Agilent G1701DA GC/MSD Chemstation. Det må være mulig med elektronisk styring av gasshastighet og alle gassrørene må være inertbelagte. Det må være to injektorer, med elektronisk styring av bæregass på begge kanaler, da den ene skal kobles til HT3-headspace fra Tekmar og den andre må være kompatibel med et automatisk termisk desorpsjonsinstrument.

Innkjøp av væskeinjektor for gasskromatograf.

Væskeinjektoren må være kompatibel med gasskromatograf 6890N fra Agilent og software EZChrom Elite fra Agilent. Det må være plass til 100 prøveglass og kapasiteten på prøveglassene må være 2 ml.



Kontraktstildeling
Tittel: Anskaffelse av automatisk termisk desorpsjonsinstrument og gasskromatograf
Dato for kontraktstildeling: 06-10-2013
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Matriks AS, Gaustadallenen 21, 0349 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00