veterinærvakttjenester

Information

Open procedure
7/10/2013 12:51 PM (GMT+02:00)
9/2/2013 3:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Elverum kommune Elverum kommune
Morgan Johansen Morgan Johansen
St. Olavs gate 4, Postboks 403
2418 Elverum
Norway

Closing date has passed.

Short description

Ordningen med veterinærvakter skal sikre at det i kommunal/interkommunal regi blir etablert klinisk vakt for veterinærer i alle deler av landet slik at nødvendig veterinærhjelp kan skaffes utenom ordinær arbeidstid. Veterinærvakten er en nødvendig del av beredskapen mot alvorlige smittsomme dyresykdommer og viktig for å opprettholde god dyrevelferd.

Tildeling av vakttjenestene har tidligere skjedd i henhold til en avtale mellom Den norske veterinærforening (DNV) og KS. Avtalen opphørte 1.7.2012. For å få praktiseringen av vaktordningen i tråd med gjeldende lover og forskrifter, gjennomføres avtaleinngåelsene mellom vaktdistriktene og veterinærene nå som ordinære anskaffelser.

Det er opprettet 160 vaktdistrikter, i tillegg fem vakter i «bynære strøk».

Denne anskaffelsen gjelder levering av veterinærvakttjenester i vaktdistrikt Elverum/Åmot/ Stor-Elvdal og i vaktdistrikt Trysil Engerdal. Etter tidligere praksis i områder nord i Stor Elvdal og øst i Åmot tar oppdragsgiver forbehold om at det kan forhandles å hente inn eksterne veterinærer til disse områdene slik at det i praksis blir som i dag i etterkant av anbudsrunde.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=300688.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Konkurransegrunnlag_Veterinaertjeneste.docx 67 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00