Samarbeidspartner utvikling av materiell og drift av nettbutikk

Information

Open procedure
3/22/2013 12:26 PM (GMT+01:00)

Buyer

Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Tore Angelsen Tore Angelsen
pb 187 Økern,
0510 Oslo
Norway

Assignment text

Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) ønsker en samarbeidspartner (SP) for utvikling og innkjøp av diverse artikler med logo Skolefrukt.no. eller annen logo relatert til skolefruktordningen i OFG. Artikler kan være alt fra linjaler, reflekser, t-skjorter og annet relevant materiell som kan styrke Skolefrukt.no sitt omdømme. Det skal skrives en rammeavtale som vil gjelde fra 1.5.2012 til 31.12.2016. Rammeavtalen vil innebære at SP er med på å utvikle og kjøpe inn diverse artikler med logo Skolefrukt.no/annen relevant logo. Når en artikkel er utviklet er det 2 måter artiklene kan omsettes på: 1. OFG kan kjøpe inn artikler etter avtale til eget lager. 2. SP kjøper inn artikler til eget lager og selger artiklene videre til vanlige forbrukere. Pris for disse artiklene vil da avtales med OFG. OFG vil informere om salg av artiklene på sin hjemmeside Skolefrukt.no, og bestillingen vil da gå direkte til SP som vil sørge for utsendelse og betaling. Selve kjøpet av artikkel vil da være en avtale mellom den enkelte forbruker og SP. SP må stå for risiko med hensyn til betaling fra forbruker og må følge gjeldene lover og regler for salg av artikler via Internet, som eksempel Lov om angrefrist. OFG vil da kun være formidler av salget gjennom Internet siden Skolefrukt.no. Dette vil også komme frem på Skolefrukt.no, ved følgende tekst: Kjøp av artikkelen vil være en avtale mellom deg som bestiller og SP (navn på firma). SP (navn på firma) har en avtale med OFG om salg av disse artiklene. Henvendelser vedrørende bestillingen kan gjøres til SP (navn på firma), adresse og oppgitt telefon.

Rammeavtalen gir ingen garanti for omsetting, men estimerer en forventet verdi av det innkjøpte materiellet som utvikles på minimum NOK 500.000,- i løpet av 44 måneder. Beløpet kan også bli betydelig høyere enn dette.

I tilbudet bør en spesifisere følgende:

1. Beskrivelse av nettbutikken

2. Prosentpåslag på artiklene ved salg til forbruker.

3. Forslag til artikler i nettbutikken

4. Praktisk opplegg rundt innkjøp, hvor artiklene er tenkt på lager, bestilling og forsendelse til vanlige forbrukere.

I tillegg til denne avtalen vil OFG ha en egen avtale knyttet til kreative reklametjenester med blant annet trykk av materiell som brosjyrer og plakater. SP forventes å kunne samarbeide med OFG sin avtalepartner på kreative reklametjenester når det gjelder design og utseende på artikler knyttet til denne avtale.



Kontraktstildeling
Tittel: Samarbeidspartner utvikling av matereill og drift av nettbutikk
Dato for kontraktstildeling: 13-02-2013
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Square As, Nedre Gate 5, 0551 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00