Udbud på levering af færdiglavet mad mm. fra kommunens produktionskøkken samt levering af dagligvarer til visiterede borgere

Information

Open procedure
4/2/2013 4:13 PM (GMT+02:00)
4/8/2013 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Egedal kommune Egedal kommune
Niels Damgaard Niels Damgaard
Rådhustorvet 2
3660 Stenløse
Denmark

Closing date has passed.

Short description

Egedal Kommune udbyder hermed levering af færdiglavet mad mm. fra kommunens produktionskøkken samt levering af dagligvarer til visiterede borgere.

Udbuddet omfatter to delaftaler:

- Delaftale 1: Levering af færdiglavet mad og levering af depotvarer

- Delaftale 2: Levering af dagligvarer

Egedal Kommune har valgt at udbyde de to områder som to delaftaler i samme udbud for at undersøge muligheden for synergieffekter i kørslen. Begge delaftaler omhandler således kørsel med kølebiler i hele kommunen.

Egedal Kommune udbyder derfor aftalerne sammen for at give tilbudsgivere mulighed for at udarbejde tilbud, hvor der køres på begge delaftaler samtidig og synergieffekter udnyttes.

Kommunen vil dog understrege at det ikke er nogen forudsætning at der skal bydes på begge delaftaler og at kontrakter tildeles i forhold til den kombination af tilbud der samlet set giver det økonomisk mest fordelagtige tilbud. Det være sig en samlet løsning eller enkeltvise aftaler.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00