2012/6465 Evaluering av virkemidler i satsingen på ungdomstrinnet - Prekvalifisering

Information

02 - Contract Notice
Negotiated procedure
2/20/2013 1:09 PM (GMT+01:00)
3/20/2013 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Utdanningsdirektoratet Utdanningsdirektoratet
Ine Kjølstad Sander Ine Kjølstad Sander
Schweigaardsgate 15b
0135 OSLO
Norway
970018131

Closing date has passed.

Short description

Beskrivelse av anskaffelsen:

Det er besluttet å gjennomføre en forskningsbasert evaluering av satsingen på ungdomstrinnet. Formålet med evalueringen er å skaffe kunnskap bl.a.om og hvordan ulike virkemidler bidrar til måloppnåelse i ungdomstrinnsatsingen.

Evalueringen skal legge vekt på de tre mest sentrale virkemidlene i strategien:
•Skolebasert kompetanseutvikling i de prioriterte satsingsområdene klasseledelse, regning, lesing og skriving.
•Tilgjengelige pedagogiske ressurser
•Lærende nettverk

Evalueringen skal gjøres innenfor tidsrammmen mai 2013 - desember 2018.
Se mer info om satsingen på ungdomstrinnet: http://www.udir.no/Utvikling/Ungdomstrinnet/


Innlevering av kvalifikasjonsanmodningen (søknad om prekvalifisering)

Anskaffelsen er omfattet av lov og forskrift om offentlige anskaffelser. Denne konkurransen følger forskriftens del I og III, og vil bli gjennomført som en totrinns-prosedyre, hvor forhandlinger er tillatt. Første trinn er søknad om prekvalifisering fra alle som er interessert. Når fristen har gått ut, vil konkurransegrunnlaget bli tilgjengelig for utvalgte tilbydere. Andre trinn er innlevering av tilbud innen en ny frist.

 

Søknad om prekvalifisering skal leveres elektronisk via Mercell portalen, www.mercell.no innen fristen. For sent innkomne søknader vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn søknader elektronisk via Mercell etter fristens utløp.)

Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.

Det anbefales at søknaden leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før søknadens utløp.

Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre søknaden din før fristen utgår, kan du gå inn og åpne søknaden, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Den sist leverte søknaden regnes som den endelige søknaden.

Søknad krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innleveringen bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn søknaden. Elektronisk signatur kan dere skaffe på www.commfides.com, www.buypass.no eller www.bankid.no.

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00