Konkurranse om avtale for kontorrekvisita, fritt skolemateriell mv.

Information

Open procedure
2/11/2013 12:22 PM (GMT+01:00)

Buyer

Knutepunkt Sørlandet - Innkjøp v/Kristiansand kommune Knutepunkt Sørlandet - Innkjøp v/Kristiansand kommune
Gunnvor Juell Sørvig Gunnvor Juell Sørvig
Postboks 417 Lund, Kirkegata 11B, 1. etg. 4610 Kristiansand
4604 Kristiansand
Norway

Assignment text

Oppdragsgiver ber om tilbud på levering av kontorrekvisita, fritt skolemateriell, datarekvisita og konvolutter. Toner inngår i datarekvisita, med unntak av toner til nettverksskrivere som kjøpes inn via rammeavtale for levering av IT-utstyr. Minnepenner inngår i rammeavtale for IT-utstyr.

Konvolutter til Kristiansand kommune leveres med kommunelogo – se vedlegg 7. Øvrige kommuner ønsker tilbud på konvolutter uten trykk.

Det kjøpes også inn kaffe, te, kaffefilter og lignende tilbehør til bruk av ansatte til små «kjøkkenkroker». Det er ønskelig at det tilbys disse produktene inkludert fairtrade produkter. Øvrige kjøp av disse produktene til sykehjem, kantiner, kafeer og lignende enheter inngår i rammeavtale for kjøp av matvarer fra grossist. Disse produktene inngår ikke i evalueringen, og tilbudet ansees ikke som ufullstendig om det ikke tilbys. Produktene må allikevel følge samme modell ved prising som for priset sortiment jfr. produkt- og prisskjema. Legg ved oversikt over sortiment med priser.

Tilbyder må som minimum kunne tilby forespurte produkter i.h.h.t. produkt- og prisskjema, samt tilhørende produkter i produktgruppene som forespørselen omfatter.

Se del 2 for nærmere informasjon om anskaffelsen.

Alle enheter hos oppdragsgiver omfattes av avtalen. Det skal også være anledning for andre kommunale virksomheter, herunder alle offentligrettslige organer og sammenslutninger dannet av en eller flere av disse kommunene, jfr. definisjonen i lov om offentlige anskaffelser § 2, til å knytte seg til avtalen.

Den juridiske avtalepart vil være den enkelte kommune.

Antatt verdi, eksklusive merverdiavgift: ca. kr 8.8 millioner

VaregruppeBeskrivelseVerdi i NOK (pr. år )

AKontor- og datarekvisita samt konvolutter5.295.000

BFritt skolemateriell3.560.000

Se nærmere beskrivelse av varene i vedlagte produktskjema.

Ovennevnte beløp medfører ingen forpliktelser for oppdragsgiver eller rettigheter for leverandøren. Leverandør må legge til grunn at ovennevnte beløp for årlig avrop er beheftet med betydelig usikkerhet. De er ment som en indikasjon på avtalens størrelse og omfang.

Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å inngå avtaler med en eller flere leverandører. Det er mulig å innlevere tilbud på en eller flere av varegruppene. En ytterligere oppdeling aksepteres ikke. Bruk av underleverandører er akseptert, men dersom dette benyttes er det leverandøren selv som står ansvarlig, og skal være avtalepart overfor kommunen.



Kontraktstildeling
Tittel: Rammeavtale for levering av kontor- og datarekvisia samt konvolutter. Fritt skolemateriell
Dato for kontraktstildeling: 29-11-2012
Antall mottatte tilbud: 2
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Staples Norway As, Per Krohgs Vei 1, 1065 Oslo, NO, Nettadresse (URL): www.staplesadvantage.no.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00