Reklame- og kommunikasjonstjenester

Information

Open procedure
12/20/2012 1:49 PM (GMT+01:00)
2/13/2013 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Tore Angelsen Tore Angelsen
pb 187 Økern,
0510 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

OFG har som mål å øke antall barneskoler som deltar i abonnementsordningen og oppslutning på deltakende skoler. Som ett av tiltakene for å nå disse målene ønsker OFG en rammeavtale med et kreativt byrå for å utvikle kommunikasjon i diverse medier og hjemmesiden skolefrukt.no. Når det gjelder hjemmesiden skolefrukt.no kan det bli aktuelt med en helt ny plattform og utforming i løpet av avtaleperioden.

Denne rammeavtale gir ingen eksklusiv rett til å utvikle alt materiell som OFG skal utarbeide i forbindelse med Skolefrukt. OFG skal også kunne samarbeide direkte med trykkerier og andre produsenter dersom OFG finner dette mest hensiktsmessig ut fra en kostnad/nytte betrakting. Det kan også utarbeides helt nye anbud på spesielle oppdrag i avtaleperioden.

Rammeavtalen gir heller ingen garanti for omsetning, og den vil være svært uforutsigbar i løpet av avtaleperioden. OFG vil kunne velge alternative tiltak slik at behovet for reklametjenester kan bli liten i perioden. Men OFG kan også velge å ha mer tyngde på reklame og kommunikasjon for Skolefrukt.

Derfor estimerer vi en forventet verdi under rammeavtalen fra NOK 400.000,- til 5.000.000,-. Dette gjelder da i løpet av 44 måneder.

OFG vil i tillegg til denne rammeavtale også ha en samarbeidspartner for utvikling og innkjøp av diverse artikler med logo Skolefrukt.no. eller annen logo relatert til skolefruktordningen i OFG. Det forutsettes at de som får rammeavtale på kommunikasjon i diverse medier og hjemmesiden Skolefrukt.no. skal kunne samarbeide med samarbeidspartner for utvikling og innkjøp av diverse artikler med logo Skolefrukt.no. Sistnevnte vil også ha ansvar for Skolefrukt sin nettbutikk.

Oppdrag som tildeles skal gjennomføres i henhold til en arbeidsprosess med et fast team som ikke kan endres uten nærmere avtale.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=276603.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Konkgrunnlag_rek_des2012.pdf 40 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00