Udbud af vedligeholdelse af grønne områder (Drift af idrætsanlæg) Roskilde Kommune

Information

102 - Minor projects
11/13/2012 2:26 PM (GMT+01:00)
11/29/2012 12:00 PM (GMT+01:00)
11/29/2012 10:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Roskilde Kommune Roskilde Kommune
Peter Rasmussen Peter Rasmussen
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Denmark
29189404

Closing date has passed.

Short description

Opgaven består i gartnerisk drift og vedligehold af 3 idrætsanlæg i den sydlige ende af Roskilde by, herunder renhold.

Det drejer sig om Roskilde Idrætspark, Roskilde Atletik Stadion og Vor frue idrætsanlæg.

Primære opgaver er græspleje, drift af kunstgræ,  beplantningspleje, herunder beskæring af træer og renhold, desuden vinterberedskab på tilstødende fortorv.

Arbejdet udføres til niveau som beskrevet i Roskilde Kommunes plejebog for idrætsanlæg af 2012, der fremsendes til de prækvalificerede sammen med det øvrige udbudsmateriale.

Roskilde Kommune ønsker at begrænse antallet af ansøgere, der bliver prækvalificeret til maksimalt 5. Hvis kommunen modtager ansøgninger fra mere end 5 egnede ansøgere, vil uddannelsesgraden i virksomheden blive det afgørende moment for sorteringen af egnede ansøgere. De virksomheder som har den højeste uddannelsesgrad vil blive foretrukket. Uddannelsesgraden er antallet af faglærte gartnere og/eller Groundsman & Greenkeepers i forhold til det samlede antal ansatte hos ansøger.

 

Ansøgere skal være opmærksomme på, at ordregiver ved dette udbud vil stille krav om overholdelse af en social klausul. Den vindende tilbudsgiver forpligter sig til at modtage minimum én virksomhedspraktikant hvert år i kontraktens løbetid. Virksomhedspraktikanterne vil blive anvist i nærmere samarbejde med Veje og Grønne Områder i Roskilde Kommune og Jobcenter Roskilde. 


Roskilde Kommunes materielgård vil afgive kontrolbud på opgaven.


Etik og socialt ansvar

Ordregiver forudsætter, at kontrakthaver og dennes underleverandører overholder internationale konventioner tiltrådt af Danmark, herunder følgende grundlæggende ILO-konventioner:

- Tvangsarbejde (ILO-konvention nr. 29 og 105)

- Ingen diskrimination i ansættelsen (ILO-konvention nr. 100 og 111)

- Mindstealder for adgang til beskæftigelse samt forbud mod og omgående indsats til afskaffelse af de   værste former for børnearbejde (ILO-konvention nr. 138 og 182)

- Sikkert og sundt arbejdsmiljø (ILO-konvention nr. 155) samt

- Organisationsfrihed og ret til kollektive forhandlinger (ILO-konvention nr. 87, 98 og 135), inden for rammerne af gældende lovgivning.

- Kontrakthaver skal i overensstemmelse med ILO-konvention nr. 94 sikre, at lønarbejdere og eventuelle underentreprenørers lønarbejdere tilsikres løn (herunder særlige ydelser), arbejdstid og andre arbejdsvilkår, som ikke er mindre gunstige end dem, der i henhold til gældende kollektiv overenskomst, voldgiftskendelse, nationale love eller administrative forskrifter gælder for arbejde af samme art indenfor vedkommende fag eller industri på den egn, hvor arbejdet udføres.

Det forudsættes endvidere, at kontrakthaver og dennes underleverandører respekterer grundlæggende menneskerettigheder, herunder lever op til FN’s Menneskerettighedserklæring og Den Europæiske Menneskerettighedskonvention.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at ordregiver ved dette udbud vil stille krav om overholdelse af en social klausul. Den vindende tilbudsgiver vil forpligte sig til at modtage minimum én virksomhedspraktikant i minimum en måned for hvert år i kontraktens løbetid. Virksomhedspraktikanterne vil blive anvist i nærmere samarbejde med Jobcenter Roskilde. Veje og Grønne Områder bistår ved første møde med Jobcentret.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Bilag A.pdf 278 KB
Bilag B.pdf 268 KB
Bilag B.docx 152 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00