MA2555/12E - IKT Konsulenttjenester Drift, service og vedlikehold

Information

03 - Contract Award Notice
10/29/2012 12:11 PM (GMT+01:00)

Buyer

Norsk rikskringkasting AS Norsk rikskringkasting AS
Gitte Østhus Gitte Østhus
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 OSLO
Norway
976390512

Short description

NRK har et varierende behov for IKT-faglig konsulentbistand, som relaterer seg til de ovenfor nevnte kompetanseområder. NRKs formål med anskaffelsen således er å inngå rammeavtaler med flere leverandører som kan sikre tilgang til relevant IKT-faglig kompetanse med høy tilgjengelighet.

Det presiseres at denne konkurransen ikke gjelder produktkjøp, ei heller kjøp av outsourcede tjenester. Med konsulenttjenester menes i denne konkurransen konsulentbistand/-oppdrag utført i NRKs lokaler.

 

NRK har som målsetting å inngå rammeavtaler med tre eller flere tilbydere for kjøp av IKT konsulenttjenester innen hvert kompetanseområde som er angitt nedenfor. NRK ligger langt framme i bruk av moderne teknologi, noe som stiller store krav til konsulentenes kompetanse og erfaring.

NRKs foreliggende behov er gjenspeilet i spesifikasjonene som finnes i konkurransegrunnlagets Del II – Bilag 1 - vedleggene 1 til og med 4. Forespørselen er delt inn i følgende kontraktsområder, hvor det er mulig å inngi tilbud på ett, flere eller samtlige:
1.       Open Source
2.       IT plattform (Microsoft og VMware)
3.       Overvåkingsverktøy (Hewlett Packard)
4.       Databaser (Oracle)

De fire kompetanseområdene vil bli evaluert hver for seg og NRK vil velge tre eller flere tilbydere per kompetanseområde.

Rammeavtalene vil ha en varighet på to år med opsjon på forlengelse i 1+1 år, slik at maksimal varighet vil være fire år. Dersom tildelingsavtaler har varighet ut over rammeavtalens varighet, gjelder like fullt rammeavtalens bestemmelser til tildelingsavtalen er avsluttet.

 

NRK forbeholder seg retten til å konkurranseutsette særskilte behov dersom det innenfor avtaleperioden skulle oppstå behov for IKT konsulenttjenester innen kompetanseområdene som leverandører på rammeavtalene ikke kan dekke. Tilsvarende kan det også bli aktuelt å gjennomføre egne anbudskonkurranser på prosjekter der fagområdene i denne rammeavtalen inngår som en del av leveransen.

Anskaffelsen omfang estimeres til et uttak på 3300 - 6000 timer per år fordelt på kompetanseområdene beskrevet i konkurransebestemmelsenes punkt 1.5 som følger:

Kompetanseområde

 

Estimert årlig uttak

 

1.     Open Source

 

1000 – 1500 timer

 

2.     IT plattform (Microsoft og VMware)

 

800 – 1500 timer

 

3.     Overvåkingsverktøy (Hewlett Packard)

 

1000 – 2000 timer

 

4.     Databaser (Oracle)

 

500 – 1000 timer

 

 
Det bemerkes at det er knyttet stor usikkerhet til anslaget. Omfanget av behov for bistand til de enkelte prosesser og aktiviteter vil blant annet avhenge av NRKs egen kapasitet og kompetanse i forhold til de oppgaver og aktiviteter som skal utføres. NRK sin framtidige organisering vil også kunne påvirke uttaket av tjenester. Anslaget vil ikke være bindende for det samlede volum av de tildelinger som foretas over inngåtte rammeavtaler, og det kan heller ikke garanteres for noe bestemt volum for rammeavtalen. Det angitte volum inneholder ikke på noen måte noen kjøpsforpliktelse.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00