Betalingsløsning Skolefrukt.no

Information

Open procedure
10/22/2012 12:24 PM (GMT+02:00)
1/4/2013 10:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Tore Angelsen Tore Angelsen
pb 187 Økern,
0510 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

OFG administrerer skolefruktordningen rettet mot rene barneskoler på vegne av Helsedirektoratet. Skolefruktordningen innebærer at alle Norges rene barneskoler (1-7 skoler) har et tilbud om en subsidiert fruktordning, der betalingen i hovedsak skjer av foresatte. Pr. i dag har ca. 870 skoler en foreldrebetalt abonnementsordning, ca. 104 skoler har gratis frukt (for eksempel ved at kommunen betaler), mens ca. 775 ikke har noen fruktordning. I høstsemesteret 2012 har ca. 46.000 elever meldt seg på den foreldrebetalte ordningen, mens ca. 6.000 elever på rene barneskoler får gratis frukt.

For å administrere den foreldrebetalte ordningen har OFG laget et administrasjonssystem kalt skolefruktsys.no. I dette systemet er ansatte i OFG, fruktgrossister, skoler og foresatte integrert. For eksempel vil nye bestillinger fra foresatte automatisk legge seg til plukklister hos fruktleverandørene.

Når foresatte bestiller frukt går de gjennom ulike trinn i skolefruktsys.no (se bilag 1). Trinn 5 gjelder betalingen. OFG estimerer at omtrent 30.000 foresatte vil betale med kort i august/september 2013 og 20.000 i desember/januar i skoleåret 2013/2014, og at andel betalinger med kort gradvis vil øke.

OFG ønsker å inngå avtale med én leverandør om levering av betalingsløsning for skolefrukt.no. Leveransen skal omfatte følgende:

1.Ordinær korttransaksjon

OFG må ha en kortløsning som er mest mulig brukervennlig og der andelen betalingsforsøk som må gjennomføres flere ganger, reduseres til et minimum. Det vil være et spesielt stort behov for transaksjoner de første dagene i hvert nye semester (august og januar). Leverandørene skal tilby en garanti for at betaling faktisk gjennomføres. Herunder skal det beskrives hvilken kompensasjon som vil innrømmes OFG dersom garantien ikke innfris.

2.Utvikling av nye teknologiske løsninger

OFG og Skolefrukt.no ønsker å fremstå som innovative og ha de nyeste teknologiske løsninger. Leverandørene skal derfor i tilbudet foreslå innovative løsninger som kan utvikles på kort sikt og i løpet av avtaleperioden.

Et mål vil være å gjøre betalingen for foresatte enklest mulig. Et eksempel på en innovativ løsning kan derfor være at foresatte som har deltatt i Skolefrukt ett semester, får en SMS påfølgende semester med spørsmål om de fortsatt vil være med i skolefruktordningen. De foresatte får oppgitt pris for det nye semesteret og kan bekrefte sin deltakelse på mobilen.

3.Interaksjon med Skolefruktsys.no

OFG har avtale med firmaet Proxycom i Trondheim som står bak utvikling og drift av Skolefruktsys.no. Utviklingen og driften av Skolefruktsys.no vil også i kommende avtaleperiode forestås av Proxycom.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=271139.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Bilag1_Trinn_for_foresatte_ved_bestilling_på_Skolefruktsys.pdf 582 KB
Bilag2_Endringer_skolefrutksys.pdf 150 KB
Konkgrunnlag_okt2012.pdf 336 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00