Filmproduksjon for utdanningsdirektoratet

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
9/27/2012 1:48 PM (GMT+02:00)
10/12/2012 12:00 PM (GMT+02:00)
No

Buyer

Utdanningsdirektoratet Utdanningsdirektoratet
Mads Aure Mads Aure
Schweigaardsgate 15b
0135 OSLO
Norway
970018131

Closing date has passed.

Short description

Formålet med anskaffelsen er å utvikle en eller flere filmer som skal formidle hva Ståstedsanalysen er, og hvordan den skal gjennomføres både metodisk og eventuelt også praktisk. Ståstedsanalysen er en del av Skoleporten. Filmen(e) er tenkt å være animasjonsfilm(er).

Utdanningsdirektoratet gjennomfører nå en revisjon av Ståstedsanalysen. Ståstedsanalysen er et refleksjons- og prosessverktøy for å sette i gang utvikling og forbedring ved den enkelte skole. Ståstedsanalysen hjelper skolen med å sammenstille elevresultater, data om skolens rammebetingelser/ressurser og data fra Elevundersøkelsen med de ansattes vurdering av skolens praksis, slik at skolene kan ha en felles refleksjon over resultatene, gjennom å identifisere styrker og utfordringer.

Verktøyet er først og fremst utformet til bruk i skolenes utviklingsarbeid, slik at skolene kan få et kunnskapsgrunnlag for å prioritere utviklingsområder og videre planlegging. En revisjon av Ståstedsanalysen skal styrke verktøyet som en hjelp for ledelsen i prioritering av skolens utviklingstiltak, føre til profesjonsutvikling for skolens personale og aller mest føre til læring og vekst for skolens elever.

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00